- Konu Sahibi Alisinannesi
neymiş onun markası benimki 7 gün sonra gösteriyo :) ama sen bilirsin canım ben olsam yapmam.Benim testler erken gebelik iliskiden 4 gun sonra gosteriyomus ama sabah etkili ilk idrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neymiş onun markası benimki 7 gün sonra gösteriyo :) ama sen bilirsin canım ben olsam yapmam.Benim testler erken gebelik iliskiden 4 gun sonra gosteriyomus ama sabah etkili ilk idrar
Laboquik diye saglik ocagindan verdiler yapmiyim o zaman husran olmasin ama belirtilerim cok insallah hayal kirikligi yasamamneymiş onun markası benimki 7 gün sonra gösteriyo :) ama sen bilirsin canım ben olsam yapmam.
Laboquik diye saglik ocagindan verdiler yapmiyim o zaman husran olmasin ama belirtilerim cok insallah hayal kirikligi yasamam
canım ben şuan hastayım gelecek aydan umutluyumSizde durum nedir kizlarr
İnsallahh gelecek ay seninde bebisin olurrcanım ben şuan hastayım gelecek aydan umutluyum
Sen o koydugum fotodakinden mi kullaniyosunLaboquik strip testmi? bende ondan var 7 gün sonra belli ediyomuş. strip testler çok dandik yaaa
Evet canimSen o koydugum fotodakinden mi kullaniyosun
İnsallah seninde bebisin olur haberlerini bekliyorumBende variiiim bat 8 nisan 23 martta catlatma ignesi oldumm
Ay insallah ya o heyecan bende de var hevesim kirilsin istemiyorumgeçen ay adetim 5 gün geçmişti kızlar bi kaç belirtimde vardı iki tane test yaptım biri akşam biri sabah idrarı ile negatif çıkmıştı bu ay karar verdim kendi kendimi dinlemiycem Rabbim buyuk hayırsıyla hayırlı zamanda nasip eder inşallah
geçen ay adetim 3 gün geçmişti kızlar bi kaç belirtimde vardı iki tane test yaptım biri akşam biri sabah idrarı ile negatif çıkmıştı bu ay karar verdim kendi kendimi dinlemiycem Rabbim buyuk hayırsıyla hayırlı zamanda nasip eder inşallah
Insallah canim hayirlisiylaaİnsallah seninde bebisin olur haberlerini bekliyorum
hangi foto canım? ben foto koymadım ama?Sen o koydugum fotodakinden mi kullaniyosun
amin canım cümlemizin inş.İnsallahh gelecek ay seninde bebisin olurr
ben koydum canim bak yukardahangi foto canım? ben foto koymadım ama?