• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Ne zaman test yapcaksin yine

Yarın sabah bir tane yapacağım yine erken testlerden ama erkenlere hiç güvenim bile yok herkes yanlış çıkarıyor diyor normal kaset testlerden alır yaparım iki üç gün sonra regl olmazsam tabii..

Kızlar testlere paranizi vermeyin yeter verdigimiz.hepsi olumsuz cikiyo sabredip 3 5 gun daha bekleseniz zaten sonucu alacaksiniz yani.ben birsuru para doktum eslerimiz kolaylikla kazanmiyo.1 test 2 test 3 test derken alip basini gidiyo.

Benimde adetime az kaldi 6 7 gün insallah hepimiz hamileyizdir.herkez istiyo rabbim heoimize versin

Test yaptikca dahada uzuluyoruz olumsuz ciktiginda ve kafaya taktikca bebeler gelmiyo.ornegin ben sık giriyodum buraya simdi fazla takilmiyorum.burda psikolojim iyice altust oluyo ve daha cok düşünüyorum. Herkez isyan içinde onlari okudukca kafayi iyice takiyorum.daha guzel dusunelim yada hamisligi kafadan sokup atalimki basaralim bebekleri

Test yaptikca dahada uzuluyoruz olumsuz ciktiginda ve kafaya taktikca bebeler gelmiyo.ornegin ben sık giriyodum buraya simdi fazla takilmiyorum.burda psikolojim iyice altust oluyo ve daha cok düşünüyorum. Herkez isyan içinde onlari okudukca kafayi iyice takiyorum.daha guzel dusunelim yada hamisligi kafadan sokup atalimki basaralim bebekleri
Ben eczaneden degil saglik ocagindan bedava aliyorum hemde guvenilirmis

Eklentiler

• IMG_20150330_084945.jpg
    IMG_20150330_084945.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 117
bu ay hamile kalırsam, elimdeki 20 e yakın ovulasyon 10 tanede erken gebelik testini, ateş ölçeri isteyen arkadaşa hediye edicem :))

Back
X