- Konu Sahibi Alisinannesi
O gun geldiginde kirmizilari gorme inskızlar benimde bat 6 nisan bakalım o gün gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gun geldiginde kirmizilari gorme inskızlar benimde bat 6 nisan bakalım o gün gelsin
Ben onla yapmistim gecrn ay dogruydu canimevet canım aynısı benimki, ama bana güven vermiyor nedensee
ben şimdi araştırıyodum adetten 10 gün önce çıkarmı diye :) sonra kendimi yapmamam konusunda ikna etmeye çalışıyodum :)))
keşke yaptığın gibi buraya atsaydın resmi, beraber bakardık, senin ayın 5 imi reglinben dayanamadım bugün yaptım çok çok silik hayalet çizgi bi şey gördüm ama bilemedim ki ya keşke yapmasaydım iyice heveslendim bi de yoksa hüsraaannn
bi dakine artık atarım aklıma o an gelmedi heyecandan normalde 3 ama gecikiyor 2 gün kesin olarak 5ikeşke yaptığın gibi buraya atsaydın resmi, beraber bakardık, senin ayın 5 imi reglin
inşallah olmazsın canım ya, bende de bi halsizlik var, sürekli acıkıyorum falan, psikolojik olmasından korkuyorum..bi dakine artık atarım aklıma o an gelmedi heyecandan normalde 3 ama gecikiyor 2 gün kesin olarak 5i
ne zaman test yapıcaksın canım?bende 20 sinde çatlatma iğnemi oldum test için gün sayıyorum. Allahım bekleyen herkese hayırlı sonuçlar kısmet etsin inşallah
doktorum adet gününü geçirirsen yap test dedi 7 nisandan sonra yapıcam daha çok varne zaman test yapıcaksın canım?
ayy benimde yumurta çatlama günü 19uydu, adet günüm 7 nisan. benim doğal çatladı ama ilaçla değil. ondan sordum erken yapılıyosa bende yapcaktım. mecbur beklicez 7 nisanı :/doktorum adet gününü geçirirsen yap test dedi 7 nisandan sonra yapıcam daha çok var
erken yapanlarda varda negatif çıkınca insanın umutları kırılıyoayy benimde yumurta çatlama günü 19uydu, adet günüm 7 nisan. benim doğal çatladı ama ilaçla değil. ondan sordum erken yapılıyosa bende yapcaktım. mecbur beklicez 7 nisanı :/
yok yok adetim normalde hiç gecikmez eğer 3 gün gecikirse yani nisan 10 da yapıcam yoksa yıkılıyorum :/erken yapanlarda varda negatif çıkınca insanın umutları kırılıyo
benimde hiç geçikme olmadı hep 2 gün öne gelir.yok yok adetim normalde hiç gecikmez eğer 3 gün gecikirse yani nisan 10 da yapıcam yoksa yıkılıyorum :/
ya her ay belirtim oluyo ama psikolojik sanıyorum, şimdide çok acıkıyorum ve belim ağrıyo. ama sanırım psikolojik :/benimde hiç geçikme olmadı hep 2 gün öne gelir.
varmi belirtilerin
ya her ay belirtim oluyo ama psikolojik sanıyorum, şimdide çok acıkıyorum ve belim ağrıyo. ama sanırım psikolojik :/
canim senin regl günün ne zaman ki test yaptınben dayanamadım bugün yaptım çok çok silik hayalet çizgi bi şey gördüm ama bilemedim ki ya keşke yapmasaydım iyice heveslendim bi de yoksa hüsraaannn
Normalde 3u canimcanim senin regl günün ne zaman ki test yaptın