- 18 Ağustos 2009
- 337
- 286
- 323
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Mrb bende bebk istiyorum 6 7 aydir ama olmuyo.ayin 8i gibi adet olucam.klomen ve yumurta catlatma ignelerini kullandim 2 serk kere 3 de kist olustu son 3. Igneyi yaptiricam.eger kistim gectiyse tabi inşallah bu ay hamile kalirimda gerek kalmaz ilaclara.allah yuzumuze baksinTum calismalari bitirip gun bekleyenlerr birlikte bekleyelimm
inşallah hayırlı haberinizi alırız test sonucunu yazarsiniz inşallahNormalde 3u canim
Ayni sey bende de var kolum kalkmiyo kiz yataktan cikamiyoruminşallah olmazsın canım ya, bende de bi halsizlik var, sürekli acıkıyorum falan, psikolojik olmasından korkuyorum..
Aminn insallah canimm ya senin bat ne zamanbende 20 sinde çatlatma iğnemi oldum test için gün sayıyorum. Allahım bekleyen herkese hayırlı sonuçlar kısmet etsin inşallah
Tabikii oyle hamile kalip birakmak yokinşallah hayırlı haberinizi alırız test sonucunu yazarsiniz inşallah
Pespese hamile kalip gun sayalim o zaman hadi insallahhhBnm bat.ta 9 nisan. Sabırsızlıkla gun sayıyorumm
Gunun gecmeden yapma canim uzulursun olmazsaKizlaar benim de 9-10 nisan bat.. ne zaman en erken test yapabilirim
karnimda degisik bi sislik var hamileymisim gibi sankii
gerci daha erken ama inşallah doğru hissediyorumdur
hepimiz aralik annesi oluruz inşallah
Erken yapmayalim hevesimiz kirilmasin diyoruz ama dayanamiyoruzben burda herkese erkenden test yapmayın diyorum ama akşam dayanamadım, erken gebelik testinden yaptım, sonuç hüsran
amin inşallah canım yaSu kk da ne kadar cocuk hasretiyle yanan var allahim dermanlarimizi versin.cok zor cok uzucu rabbim sesimizi duysun insallah
Allah en yakın zaman hepimize bebişleri nasip etsintam anlamıyla bir yılım böyle geçti... anam olmuyor. bekle bekle yok. koca yanımda olmayınca bile bile meryem ana gibi bir ihtimal diyorum. delircem yakında. valla ben 26 snda olması gerekirken 25 oldum.ilk gün azdı. ama iki gün baya idi şimdide bitti. evet doğru tahmin hala içimde bir ümit var....
ben burda herkese erkenden test yapmayın diyorum ama akşam dayanamadım, erken gebelik testinden yaptım, sonuç hüsran
Ayin 28imi senin ki canimkaç gün önce yaptın testi ben bata 4 gün kalaa yaptım çıkmadı bir gün geçti adetim iki üç gün daha gecikmesini beklicem bence erken testler bi işe yaramıyo
Ayin 28imi senin ki canim
Ne zaman test yapcaksin yineYok benim döngülerim biraz enteresandır 28 günü geçti çoktan muhtemel ovulasyon tarihime göre batım cumartesi idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?