• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Kızlar bende varım bugünü saymazsak tam bir hafta var ve meraktan ölüyorum günler uzuyor sanki bazı belirtilerim var ama piskolijikte olabilir diye korkuyorum son 3 gundur degisik degisik ruyalar goruyorum 10 gun öncesine kadar boştu rüyalarım adete yaklastikta ruyalar anlamlaniyor genelde bazı seyler malum olur anca o zaman ruya gorurum ben insallah hamileyimdir yada ben herşeyi ona mı yoruyorum acaba ?:(

Bende 21 temmuzda yumurtladım. Muhtemelen 4-6 ağustos arası adet günüm. Yumurtlayalı 8 gün oldu. Sadece yattığımda bel ağrım oluyor fazla. Sanırım yine tutmadı hiç belirti yok göğüslerimde normal

Bu sabah test yaptım adetim 3 gün gecmisti

Eklentiler

• 20190803_105419-1.jpg
    20190803_105419-1.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 43
Var gibi gorunuo 😊 her gun sabh tekrrla bence tekrr tekrr cikarsa hamissin . Ilk 5 10 dkkda mi cikti
Valla ne zaman çıktı bilmiyorım yaptım yaptığım an baktım göremedim detalıdan incelemedim attım gece oldu aklıma esti bi baktım böyle

Valla ne zaman çıktı bilmiyorım yaptım yaptığım an baktım göremedim detalıdan incelemedim attım gece oldu aklıma esti bi baktım böyle
Hmm. Jnsllh kuruma cizgisi deildr cnm. Benm de gecen ay buna benzer bisy oldu ama bole ciknca buyuk ihtimllle gebelk oluo 😊 tekrrla her gun testini koyulasrsa var zaten

Kızlar gebelikte testi icin regl gununu bekleyenler ne kadar heycanli biliyorumm am abunu birbirimizle konuşarak belirtilerimizi yazarak bu surenin en azindan daha sakin geçmesini sağlayalım reglime son 4 gün ve bu ay çok umutluyumm sizde ne belirtiler var hadiii yazın yazinnn konusalim :)
Adet oldunmu yoksa hamıssmusın😊

Kızlar gebelikte testi icin regl gununu bekleyenler ne kadar heycanli biliyorumm am abunu birbirimizle konuşarak belirtilerimizi yazarak bu surenin en azindan daha sakin geçmesini sağlayalım reglime son 4 gün ve bu ay çok umutluyumm sizde ne belirtiler var hadiii yazın yazinnn konusalim :)
Ben)adetime 9 gun var

Back