- 12 Temmuz 2023
- 39
- 6
- 19
-
- Konu Sahibi elifffkjyyk
reglim garipti hamile olduğu halde adet görmeye devam edenler oluyomuş onun için yaptım ama bir şey yoksa bu çıkan çizgi ne kafam karıştısürtünme yoluyla kolayca hamile kalınmaz millet kendini harap ediyor burada gebe kalmak için ayrıca adet görmüşsünüz işte daha ne olmasını beklediniz
sürtünme yoluyla kolayca hamile kalınmaz millet kendini harap ediyor burada gebe kalmak için ayrıca adet görmüşsünüz işte daha ne olmasını beklediniz
Laaaa çizgi yok yoook. Nerde çizgi şaşı misin kör müsün aaaaaa.reglim garipti hamile olduğu halde adet görmeye devam edenler oluyomuş onun için yaptım ama bir şey yoksa bu çıkan çizgi ne kafam karıştı
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu tür şeylere kafan basıyorsa önlemine de kafan bassın.reglim garipti hamile olduğu halde adet görmeye devam edenler oluyomuş onun için yaptım ama bir şey yoksa bu çıkan çizgi ne kafam karıştı
Reşit değilmişKaç yaşındasın bilmiyorum ama bu tür şeylere kafan basıyorsa önlemine de kafan bassın.
Yani kafam almıyor. Hadi tamam sürtündün nereye boşaldığına bak. Onu da geçtim bu kadar pimpirikliysen o esnada prezervatif kullan o da olmadı ertesi gün hapı içama gebe kalmış tatlım. Test yapmış apaçık belli orda.
Sürttürüyolar sürttürüyolar yalandan zevk alıyorlar sonra 2 ay ağlıyorlar. İbreti alem diye biri gebe kalsa da tutussalar
Aman aman daha da kötüReşit değilmiş
Bak o dediklerini yapsalar üstüne olmayan bebeği düşürseler de gene ikna olmayacaklar. Ama iyi oluyo valla naneyi yerken gizli gizli kimsenin sesi çıkmıyor.Yani kafam almıyor. Hadi tamam sürtündün nereye boşaldığına bak. Onu da geçtim bu kadar pimpirikliysen o esnada prezervatif kullan o da olmadı ertesi gün hapı iç
prezervatif kullandik zaten ama biraz geç oldu bana boşalmasina izin vermedim zevk suyundan pimkiriklendim sadece .dYani kafam almıyor. Hadi tamam sürtündün nereye boşaldığına bak. Onu da geçtim bu kadar pimpirikliysen o esnada prezervatif kullan o da olmadı ertesi gün hapı iç
çok komiksin önceden haber verseydin hepimiz gülerdikYeterince parçalayamamışsınız testi. O kaldırdığıniz bandın altında kalan şeridi de ikiye ayırın öyle bakalım.
Şu cinsellik yaşı felaket derecede aşağılara indi. En azından belli bi yaşta olsalar önlem almaya vs akılları erecek.Bak o dediklerini yapsalar üstüne olmayan bebeği düşürseler de gene ikna olmayacaklar. Ama iyi oluyo valla naneyi yerken gizli gizli kimsenin sesi çıkmıyor.
Eee o zaman hamile kalman için bir mucize olması gerekiyor ki kalsan yeminle yani bilimsel çalışma yaparlar üzerinde imkansızı başardığın için. Bak güzelim bir şeyi yaparken başını sonunu düşün. O da olmadı gerekli önlemleri al. Bedenin bu stresi çekmek zorunda değil.prezervatif kullandik zaten ama biraz geç oldu bana boşalmasina izin vermedim zevk suyundan pimkiriklendim sadece .d
Her b.ku bilen önlemi mi bilmeyecek yapma gözünü seveyim. Tek endişe duyduğum şey olurda biri gebe kalırsa o bebek.. merdiven altı yerde kürtaj sonra bi daha gebe kalamama erkeğin terk etmesi. Çocuğun başkasından olacağını söyleyip yirtmasi. Aile sorunları. Mah baskısı. Belli damgalar. Zoraki evlilikler. Mahkeme savcılık.... güzel aksiyonlu hayatŞu cinsellik yaşı felaket derecede aşağılara indi. En azından belli bi yaşta olsalar önlem almaya vs akılları erecek.
ya teşekkür ederim insan hata yapabilir önemli olan dersimi çıkarmış olmam ve tekrarlamamam yaptığım şeyin üstüne yorum yapmak dalga geçmek yerine test bozuk yada olması gereken yerde çıkmamış geçersiz tekrarla ve bidaha yapma diyebilirsiniz abla yaEee o zaman hamile kalman için bir mucize olması gerekiyor ki kalsan yeminle yani bilimsel çalışma yaparlar üzerinde imkansızı başardığın için. Bak güzelim bir şeyi yaparken başını sonunu düşün. O da olmadı gerekli önlemleri al. Bedenin bu stresi çekmek zorunda değil.