gebelik testi bozuk mu acil bakar misiniz

elifffkjyyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
39
6
19
22 haziranda adet oldum 28 haziranda sürtünmeyle bi iliskim oldu onun üstüne 8 temmuzda kasık ağrısı oldu ve wcde kırmızı 1 damla kan geldi. 22 temmuzda 4 gün geç adet oldum 2.gunu mide ağrısı bulantısı oldu fln 3. günü adetim kesildi geri devam etti 7 gün süren regl 8 gün sürdü falan şüpheye düştüm reglim biteli 1 hafta oluyo ilişkinin üstünden 40 gün geçti ilk defa test böyle oldu sonuç yerinin gerisinde bandın üstünde yamuk bi çizgi neyin nesi bu

sürtünme yoluyla kolayca hamile kalınmaz millet kendini harap ediyor burada gebe kalmak için ayrıca adet görmüşsünüz işte daha ne olmasını beklediniz

sürtünme yoluyla kolayca hamile kalınmaz millet kendini harap ediyor burada gebe kalmak için ayrıca adet görmüşsünüz işte daha ne olmasını beklediniz
reglim garipti hamile olduğu halde adet görmeye devam edenler oluyomuş onun için yaptım ama bir şey yoksa bu çıkan çizgi ne kafam karıştı

ama gebe kalmış tatlım. Test yapmış apaçık belli orda.
Sürttürüyolar sürttürüyolar yalandan zevk alıyorlar sonra 2 ay ağlıyorlar. İbreti alem diye biri gebe kalsa da tutussalar

ama gebe kalmış tatlım. Test yapmış apaçık belli orda.
Sürttürüyolar sürttürüyolar yalandan zevk alıyorlar sonra 2 ay ağlıyorlar. İbreti alem diye biri gebe kalsa da tutussalar
Yani kafam almıyor. Hadi tamam sürtündün nereye boşaldığına bak. Onu da geçtim bu kadar pimpirikliysen o esnada prezervatif kullan o da olmadı ertesi gün hapı iç

Yani kafam almıyor. Hadi tamam sürtündün nereye boşaldığına bak. Onu da geçtim bu kadar pimpirikliysen o esnada prezervatif kullan o da olmadı ertesi gün hapı iç
Bak o dediklerini yapsalar üstüne olmayan bebeği düşürseler de gene ikna olmayacaklar. Ama iyi oluyo valla naneyi yerken gizli gizli kimsenin sesi çıkmıyor.

Bak o dediklerini yapsalar üstüne olmayan bebeği düşürseler de gene ikna olmayacaklar. Ama iyi oluyo valla naneyi yerken gizli gizli kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu cinsellik yaşı felaket derecede aşağılara indi. En azından belli bi yaşta olsalar önlem almaya vs akılları erecek.

prezervatif kullandik zaten ama biraz geç oldu bana boşalmasina izin vermedim zevk suyundan pimkiriklendim sadece .d
Eee o zaman hamile kalman için bir mucize olması gerekiyor ki kalsan yeminle yani bilimsel çalışma yaparlar üzerinde imkansızı başardığın için. Bak güzelim bir şeyi yaparken başını sonunu düşün. O da olmadı gerekli önlemleri al. Bedenin bu stresi çekmek zorunda değil.

Şu cinsellik yaşı felaket derecede aşağılara indi. En azından belli bi yaşta olsalar önlem almaya vs akılları erecek.
Her b.ku bilen önlemi mi bilmeyecek yapma gözünü seveyim. Tek endişe duyduğum şey olurda biri gebe kalırsa o bebek.. merdiven altı yerde kürtaj sonra bi daha gebe kalamama erkeğin terk etmesi. Çocuğun başkasından olacağını söyleyip yirtmasi. Aile sorunları. Mah baskısı. Belli damgalar. Zoraki evlilikler. Mahkeme savcılık.... güzel aksiyonlu hayat

ya teşekkür ederim insan hata yapabilir önemli olan dersimi çıkarmış olmam ve tekrarlamamam yaptığım şeyin üstüne yorum yapmak dalga geçmek yerine test bozuk yada olması gereken yerde çıkmamış geçersiz tekrarla ve bidaha yapma diyebilirsiniz abla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…