gebelik testi bozuk mu acil bakar misiniz

Her b.ku bilen önlemi mi bilmeyecek yapma gözünü seveyim. Tek endişe duyduğum şey olurda biri gebe kalırsa o bebek.. merdiven altı yerde kürtaj sonra bi daha gebe kalamama erkeğin terk etmesi. Çocuğun başkasından olacağını söyleyip yirtmasi. Aile sorunları. Mah baskısı. Belli damgalar. Zoraki evlilikler. Mahkeme savcılık.... güzel aksiyonlu hayat 🥳
Arkadaşım 15 yaşında hamile kalmıştı… rezil bir hamilelik dönemi, iğrenç bir aile, etrafın kötü gözle bakması, o çocukla evlenmesi, süren mahkemeler, çocuğunu almak istemeleri of içim karardı yine.

ya teşekkür ederim insan hata yapabilir önemli olan dersimi çıkarmış olmam ve tekrarlamamam yaptığım şeyin üstüne yorum yapmak dalga geçmek yerine test bozuk yada olması gereken yerde çıkmamış geçersiz tekrarla ve bidaha yapma diyebilirsiniz abla ya
Bacım eğer sen gercek anlamda dersini almış ve bi daha yapmayacaksan biz sana tatlı tatlı herseyi anlatırız yeterki en az bi 25 ol ayaklarının üstünde dur oku meslek sahibi ol. Karakterin kişiliğin otursun sağlıklı ilişkilere basla öyle yap naparsan. Yeter ki bi daha yapma belli yasa kadar en azindan

ya teşekkür ederim insan hata yapabilir önemli olan dersimi çıkarmış olmam ve tekrarlamamam yaptığım şeyin üstüne yorum yapmak dalga geçmek yerine test bozuk yada olması gereken yerde çıkmamış geçersiz tekrarla ve bidaha yapma diyebilirsiniz abla ya
Bak güzelim kolay gibi geliyor demi söylemesi ama bu bi anlık zevk mi diyim ne diyim nelere mahal oluyor ah bir bilsen. Sana şu an normal geliyor belki ama o kadar basit değil. Biz seni tanımadığımız halde şimdiden çekeceğin zorlukları, hamile kalsan çocuga olacakları biliyoruz ve bu yüzden bu kadar asabi davranıyoruz. Ayrıca bu kitle çok arttı. Oral ilişki oldu hamile kalır mıyım, elime boşaldı sonra yanlışlıkla vajinamı elledim hamile kalır mıyım bilmem ne aptal aptal sorular.

Kendine dikkat et belli bi yaşa gelmeyi bekle. Allah’ın işine karışılmaz. Ya hamile kalsan napcan?

Bak güzelim kolay gibi geliyor demi söylemesi ama bu bi anlık zevk mi diyim ne diyim nelere mahal oluyor ah bir bilsen. Sana şu an normal geliyor belki ama o kadar basit değil. Biz seni tanımadığımız halde şimdiden çekeceğin zorlukları, hamile kalsan çocuga olacakları biliyoruz ve bu yüzden bu kadar asabi davranıyoruz. Ayrıca bu kitle çok arttı. Oral ilişki oldu hamile kalır mıyım, elime boşaldı sonra yanlışlıkla vajinamı elledim hamile kalır mıyım bilmem ne aptal aptal sorula

Kendine dikkat et belli bi yaşa gelmeyi bekle. Allah’ın işine karışılmaz. Ya hamile kalsan napcan?
ya bi anlik zevkle bi hata yaptım o sonuç doğarsa hayatimin kararcaginin da farkindayim sonuçları düşünebiliyorum ama bir şey yoksa kötü ihtimali düşünmeknl istemiyorum artık olmadığına emin olup düzgünce hayatima bakmak istiyorum sadece

ya bi anlik zevkle bi hata yaptım o sonuç doğarsa hayatimin kararcaginin da farkindayim sonuçları düşünebiliyorum ama bir şey yoksa kötü ihtimali düşünmeknl istemiyorum artık olmadığına emin olup düzgünce hayatima bakmak istiyorum sadece
Hamile değilsin korkma artık kendine de dikkat et, sakın.

O ittnde ayrıl tatilinin keyfini çıkart sonra okuluna başla eğitimini al basın dik yolunda yürü..

offff sabahtan beri o çizgi yüzünden burda telaşa kapıldim zaten akşam testi tekrarlayim mi?
Akşamı bekleme ama test bozuk olabilir yüksek ihtimal. Yaşadıkların anlattığın şekilde ise gebelik olmaz ama bahsetmedigin başka bi sey varsa onu bilemem.

Akşamı bekleme ama test bozuk olabilir yüksek ihtimal. Yaşadıkların anlattığın şekilde ise gebelik olmaz ama bahsetmedigin başka bi sey varsa onu bilemem.
eksiksiz anlattım sadece sürtünme 🤦🏼‍♀️ üstüne regl de oldum ikinci reglin gelmesine 14 gün var akşamı beklemeden idrarım gelince kaset testle öğlen yapayım mı varsa onda da çıkar dimi

eksiksiz anlattım sadece sürtünme 🤦🏼‍♀️ üstüne regl de oldum ikinci reglin gelmesine 14 gün var akşamı beklemeden idrarım gelince kaset testle öğlen yapayım mı varsa onda da çıkar dimi
Test bozuk büyük ihtimal reşit olsaydın kan ver derdim ama hastahaneye gittiğin anda olaylar karışır. Yeniden yap çıkmaz ama zannetmiyorum içimiz rahat etsin en azından. Gözünü seveyim bi daha da bu işlere girme tatlim

X