- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
-
- Konu Sahibi elifffkjyyk
Sabah sabah bu konu yüzünden keyfim yerine geldi yeminleKorku iyidir dinç tutar
Ama dikkat edelim kendimize de ikimizde gebeyiz Rabbım korusun 15 yıl sonra başımıza gelmesin tövbeler olsun yarabbiS
Sabah sabah bu konu yüzünden keyfim yerine geldi yeminle
Senin ne kadarlık bebisAma dikkat edelim kendimize de ikimizde gebeyiz Rabbım korusun 15 yıl sonra başımıza gelmesin tövbeler olsun yarabbi
11+4 suan sizinki masallah baya büyümüşSenin ne kadarlık bebis
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin11+4 suan sizinki masallah baya büyümüşcinsiyet ne
Amin hepimize inşallahMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin23+3 benim altıncı aydayım işte
yok yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorum gün içinde yapsam gene huzursuz olcam kendimi biliyomE elifffkjyyk kız naptın tekrarladın mı testi
İlişki üstünden çok uzun süre geçmiş. Sabah da yapsan aynı sonucu alirsinyok yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorum gün içinde yapsam gene huzursuz olcam kendimi biliyom
sonucun nediryok yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorum gün içinde yapsam gene huzursuz olcam kendimi biliyom
sonucun nedir
İlişki üstünden çok uzun süre geçmiş. Sabah da yapsan aynı sonucu alirsin
E elifffkjyyk kız naptın tekrarladın mı testi
He ya moralim de bozuldu azıcıkNegatif rahatla artıkMoni moni
negatif olduğu için mi shshshdjdisjajHe ya moralim de bozuldu azıcık
Ay deme öyle vallaha Allah korusun çok zor şeylerHe ya moralim de bozuldu azıcık
Tabi kide kuzum Rabbım isteyenlere nasip etsin.Ay deme öyle vallaha Allah korusun çok zor şeyler
Gebelik varmi bakarmisiniz22 haziranda adet oldum 28 haziranda sürtünmeyle bi iliskim oldu onun üstüne 8 temmuzda kasık ağrısı oldu ve wcde kırmızı 1 damla kan geldi. 22 temmuzda 4 gün geç adet oldum 2.gunu mide ağrısı bulantısı oldu fln 3. günü adetim kesildi geri devam etti 7 gün süren regl 8 gün sürdü falan şüpheye düştüm reglim biteli 1 hafta oluyo ilişkinin üstünden 40 gün geçti ilk defa test böyle oldu sonuç yerinin gerisinde bandın üstünde yamuk bi çizgi neyin nesi buEki Görüntüle 3282558
gayet belli bence 2. çizgi testi tekrar yapın veya geciktiyseniz kan verinGebelik varmi bakarmisiniz
Yarin kan vereyim o zaman birde sabah idrariyla yapmadigim halde silik ciktigayet belli bence 2. çizgi testi tekrar yapın veya geciktiyseniz kan