Artımed ne tuhaf bi test sağı solu belli olmuyor ama bence var sendebugün böyle çıktı ikiside kafamı karıstırdı
Dün yaptığım test artımeddi dün var dedi bugün yok dedi bi tane kaldı test onu da yarın yaparımArtımed ne tuhaf bi test sağı solu belli olmuyor ama bence var sende
Artımed banada aynısını yaptı işte. Ama diğer testte aynı bozuklukta olacak diye bi şey yok. Pozitif yani sağlıkla kucağına al inşallahDün yaptığım test artımeddi dün var dedi bugün yok dedi bi tane kaldı test onu da yarın yaparım
Sende haklisin tabi o zaman reglin gecikmesini bekle inşallah sağlıklıbir bebek nasip eder rabbim sana ve hepimizeEvet tabi aynı şey olucakta bilmiyorum sağlık ocağında daha önce kimyasal gebelik haberini almıştım belki onun verdiği bi hüzün var gitmek gelmiyor içimden
ayyy bende aynı durumdayım test yapıyom silik çizgi çıkıyo kan verdim negatifBaşka bir test denedim çok acayip silik çizgi çıktı hatta görünmüyordu bile sonra bi test daha yaptım negatifti bu sabah bir test daha yaptım silik çizgi yine anlamadım adete 2 gün var şuan. Sizin kaç gün var silik çizgi varsa gebelik vardır diye düşünüyorum ama kendi testlerimi bi türlü çözemedim
Aminn inşallah gerçekten rabbimden istediğim bana ve benim gibi çocuk isteyenlere sağlıklı hayırlı çocuklar versin rabbimSende haklisin tabi o zaman reglin gecikmesini bekle inşallah sağlıklıbir bebek nasip eder rabbim sana ve hepimize
Kaç gün var adetine. Testlerde bi sorun var heralde şu sıralar yaayyy bende aynı durumdayım test yapıyom silik çizgi çıkıyo kan verdim negatif
canım 6 gün geçti benim adetimKaç gün var adetine. Testlerde bi sorun var heralde şu sıralar ya
Kimyasal gebelik falan mıydı ki ya kanda bir kere mi baktırdın beta hcg ne çıktıcanım 6 gün geçti benim adetim
18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra yani dün sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılaryani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif tekrar kan testi yapmadım 24 ekimde yaptığım negatiftiKimyasal gebelik falan mıydı ki ya kanda bir kere mi baktırdın beta hcg ne çıktı
Elinde idrar testi varsa tekrar mı yapsan acaba yine pozitifse bi daha kan versen belki o an çıkmadı bilmiyorum ki inşallah vardır ya. İnsanı bu belirsizlikte çok yoruyor boşuna ümitlenip negatif sonuca uğramakta çok yoruyor18 ekimde regl olmalıydım olmadım 21 ekimde pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması gibiydi o gün test yaptım negatif çıktı. 3 gün sonra yani dün sabah aynı marka testten tekrar yaptım pozitif çıktı akşamında kan verdin <5 çıktı. Çok üzülüyorum o pembe kanamadan sonra baş dönmem ara ara mide bulantısı kasıkta iğne batması rahimde sızlama oluyor ama hafif ağrılaryani kısacası reglim 2 gün geçti negatif 5 gün geçti idrae pozitif kan negatif tekrar kan testi yapmadım 24 ekimde yaptığım negatifti
evet canım cidden çok sinir bozucu bu sabah yaptım silik bi çizgi vardu ama kan vermeye kotkuyorum artıkElinde idrar testi varsa tekrar mı yapsan acaba yine pozitifse bi daha kan versen belki o an çıkmadı bilmiyorum ki inşallah vardır ya. İnsanı bu belirsizlikte çok yoruyor boşuna ümitlenip negatif sonuca uğramakta çok yoruyor
Belirtilerin devam ediyor muevet canım cidden çok sinir bozucu bu sabah yaptım silik bi çizgi vardu ama kan vermeye kotkuyorum artık
evet vaş dönmem var kasıkta ağrı ve özellikle ayağa kalkınca yürürken özellikle bir sızlama varBelirtilerin devam ediyor mu
Allahalla belirtiler gebelik gibi ama kanda neden çıkmadı ki acaba çok çok yeniydi de daha 5 üzerine çıkamamış mıydı kievet vaş dönmem var kasıkta ağrı ve özellikle ayağa kalkınca yürürken özellikle bir sızlama var
canım ama idrarda neden çıkıyor ben de anlaamadım bugün gecikmem 7. günü bekliyorum neyi beklediğimide bilmiyorum :)))Allahalla belirtiler gebelik gibi ama kanda neden çıkmadı ki acaba çok çok yeniydi de daha 5 üzerine çıkamamış mıydı ki
:) bi kaç gün sonra adet olmazsan tekrar kan vermekten başka çözüm yok gibi görünüyor canımcanım ama idrarda neden çıkıyor ben de anlaamadım bugün gecikmem 7. günü bekliyorum neyi beklediğimide bilmiyorum :)))