Gebelik testi bi net çift çizgi bi silik çizgi çıkarıyor

Bende dün öğle yapmıştım böyle çıktı artiment markasiydi 5 dakika sonra ikincisi silik çıktı sizce hamile miyim yoksa değil miyim lütfen yardımcı olur musunuz çok kararsız kaldım

Ben dün öğle yapmıştım böyle çıktı artiment markasiydi 5 dakika sonra ikincisi silik çıktı sizce hamile miyim yoksa değil miyim lütfen yardımcı olur musunuz çok kararsız kaldım

Ben dün öğle yapmıştım böyle çıktı artiment markasiydi 5 dakika sonra ikincisi silik çıktı sizce hamile miyim yoksa değil miyim lütfen yardımcı olur musunuz çok kararsız kaldım
silik çıkınca yeni oluşuyormuş kaset testlerde pek yanılma olmuyormuş yarın sabah ilk idrarla bir daha deme benimde cumartesi pazar silikti bugün kan da öğrendim

Doktorunuzu değiştirin bence bende de pcos var doktorum hiçbir zaman böyle olumsuz konuşmadı gayette tedavisiz hamile kaldım
Dr şaşırmış cidden ilk gebeliğim de özele gittim bana 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sonra kahverengi kanamam oldu acile gittim ve geç döllenme dediler sonra kendi Dr gittim ben demiştim dedi hayır denediniz dedim size iyimser konuşmuştum ozman dedi bende neyse sorun gercek söyleyin dedim sert bir şekilde kürtaj dedi bu bebek düşecek dedi soru sormadan suratimiza kapı kapadı eşim başka Dr gittim durumu özetledi dusukte oldu ama tavrı hiç hoş değildi

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten bu nasıl bir tavır bu böyle mi söylenmelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…