Gebelik testi bi net çift çizgi bi silik çizgi çıkarıyor

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
104
Evde artımed marka gebelik testi vardı dün test yaptım anında ikinci çizgi net bir şekilde çıktı. Sonrasında 2-3 saat sonra bir daha test yaptım çok aşırı silik gölge çıktı.
Geceye doğru bir test daha yaptım onda da belirgin ikinci çizgi çıktı.
Bugün sabah ilk idrarla test yaptım yine tamamen silik ikinci çizgi çıktı.
Bu markadan mı kaynaklı bir net bir silik çıkarıyor anlamadım başınıza böyle bir durum gelen oldu mu
Randevu da aldım kadın doğuma ama burda da başına gelen oldu mu sonuç ne oldu

Eklentiler

• IMG_3306.jpeg
    265,2 KB · Görüntüleme: 302
Başka bir marka alıp deneyin inşallah vardır :)

Başka bir marka alıp deneyin inşallah vardır :)
Dün hepsi tam çıkıp bugün silikleşse kimyasal gebelik mi acaba diycem ama dünde bir net bi silik çıktı acaba yinede kimyasal falan mı birazdan gidip alayım başka bir test inşallah vardır:)

Denediniz mi dün bende ilk 2 dk sonrasında silik çizgi gördüm emin olamadım
Başka bir test denedim çok acayip silik çizgi çıktı hatta görünmüyordu bile sonra bi test daha yaptım negatifti bu sabah bir test daha yaptım silik çizgi yine anlamadım adete 2 gün var şuan. Sizin kaç gün var silik çizgi varsa gebelik vardır diye düşünüyorum ama kendi testlerimi bi türlü çözemedim

Benim 21 Ekim adet günümdü gecikti ama ben pcos hastasıyım 2 kere tüp bebek denedim olmadı sabah bende denedim ilk 10 dk yoktu sonra baktım silik çizgi oldu o kadar hastaneye gittim ki emin olmadan gitmekmistemşyorum üzülmemekmiçin pazartesiye kadar test yapcam

İnşallah güzel sonuç alırsınız bende de pcos var benimde ne zaman olacağım net değil ama geçen aylar gibi olursam yani 2 gün var işte. Aynen bende artık hastaneye gitmeyi hiç istemiyorum. Birde bende kan pıhtılaşması var gebeliği öğrendikten sonra keseyi görür görmez iğneye başlamam gerek

İnşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız. Pcos olunca hiç ümidimiz kalmıyor doktor bana tedavisiz hamile kalamazsın dedi şimdi gitsem ben demiştim dEr diye çekiniyorum Kan sulandırıcı kullancan kuzenim de son aya kadar kullandı. Fotoğrafını çektin mi bugünkü testin paylaşsana merak ettim

İdrarı fazla damlattıysanız o yüzden silik çizgi çıkmış olabilir

Bu bugün sabahki test pozitif mi negatif mi anlayamıyorum. Senin nasıldı testin

Eklentiler

• IMG_3323.png
    358,6 KB · Görüntüleme: 244
Bende 4 kez damlatıyorum garanti olsun diye :))) silik ama bariz var gözüküyor kaset testler daha güvenilir diyorlar yanılma payı azmış

Bende 4 kez damlatıyorum garanti olsun diye :))) silik ama bariz var gözüküyor kaset testler daha güvenilir diyorlar yanılma payı azmış
Kimyasal gebelik vs olur mu diye emin olamadım bi silik çıkıyor bi negatif çıkıyor yani çok karışık :)
Lekelenme olmadı ama akıntım oluyor sende ne var ne yok

Bende kimyasaldan korkuyorum daha önce de yaşadım lekelenme benim de yok akıntı regl olmadığım için geliyor diye düşünüyorum bide aşırı derecede üşüme var karnımda psikolojik şişlik var

Beklemek çok zor ya

Bence gebelik var gibi gözüküyor. Sabah Sağlık ocağında kan verebilirsiniz emin olmak için.
Aslında düşündüm sağlık ocağına gitmeyi ama sonucu bir sonraki gün öğleden sonra çıkıyor normalde şimdi pazartesi yarım gün salı tatil çarşamba çıkıcak sonuç onun yerine kadın doğuma randevu aldım ona gidesiye kadar adet olmazsam inşallah

Ben hergün kaset test yapıcam çizgi devam ederse pazartesi sağlık ocağına gidip e nabizdan öğrenirim diye düşündüm dua ediyorum başka yapacak bişeyimiz yok

Doktorunuzu değiştirin bence bende de pcos var doktorum hiçbir zaman böyle olumsuz konuşmadı gayette tedavisiz hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…