Fotoğraf atma olasılığınız var mı ?Kızlar hayırlı günler bir şey sormak istiyorum
Gebelik testinde ilk dakikalar önemli biliyorum ama teste çok damlattım sanırım kırmızı oldu baya belli olmuyodu bir sey bekledikten sonra bariz ikinci çizgi vardı. Diyecegim şu ki negatifse bekledikten sonra ikinci çizgi herzaman çıkar mı?
Bence bu test şüpheli, var ya da yok diyemem. Yarın tekrarlayın bence daha az damlatarakEki Görüntüle 2623220
Bi 10 dakika bekledik kendine gelsin diye
Bence bu test şüpheli, var ya da yok diyemem. Yarın tekrarlayın bence daha az damlatarak
Canım testin bariz pozitif yani olmassa bu kadarda net çıkmaz hayırlı olsun şimdidenEki Görüntüle 2623220
Bi 10 dakika bekledik kendine gelsin diye
Canim cok az silik gorursun ya gebelik varsa o bi sure sonra tam koyulasmis olur beni.de boyleydi sabah yaptgmda silikti 1 saat sonra tamamen koyulasmisti tamamen negatifse saatler sonra silik gorunmesi belki yanlis olabilirKızlar hayırlı günler bir şey sormak istiyorum
Gebelik testinde ilk dakikalar önemli biliyorum ama teste çok damlattım sanırım kırmızı oldu baya belli olmuyodu bir sey bekledikten sonra bariz ikinci çizgi vardı. Diyecegim şu ki negatifse bekledikten sonra ikinci çizgi herzaman çıkar mı?
Ama başta kırmızıydı her yanı en 10 dakika bekledik kurudu bu hale geldi. Kuruma çizgisi olmasın.Canım testin bariz pozitif yani olmassa bu kadarda net çıkmaz hayırlı olsun şimdiden
Canim cok az silik gorursun ya gebelik varsa o bi sure sonra tam koyulasmis olur beni.de boyleydi sabah yaptgmda silikti 1 saat sonra tamamen koyulasmisti tamamen negatifse saatler sonra silik gorunmesi belki yanlis olabilir
Canım normal zaten önce kırmızı olur sonra kırmızılık geçince çizgiler yerine oturur senin testin çok silik değil silik olsa tereddüt olur ama çok net çizgiAma başta kırmızıydı her yanı en 10 dakika bekledik kurudu bu hale geldi. Kuruma çizgisi olmasın.
Tabiki ilk dakika da silik gormussun sonra siliklim koyulasmis tamamen negatif degilmis ki benimde silikti ama ben goruyodum biraktm hastaneye gittim hastanede testim yanimdaydi baya koyuydu hatta sana atabilirim bakmak istersenNegatifse böyle olmazdi mi diyorsunuz
OlurTabiki ilk dakika da silik gormussun sonra siliklim koyulasmis tamamen negatif degilmis ki benimde silikti ama ben goruyodum biraktm hastaneye gittim hastanede testim yanimdaydi baya koyuydu hatta sana atabilirim bakmak istersen
Canım gariplik testte değil SendeEki Görüntüle 2623244
Sondakini 5 dakika önce yaptım kızlar bunda da T çizgisi yerinde değil ya. Şansıma testler bi garip.
Ilk testten belli zaten hamile olduğun.Eki Görüntüle 2623244
Sondakini 5 dakika önce yaptım kızlar bunda da T çizgisi yerinde değil ya. Şansıma testler bi garip.
Garip degil canim hamilesin tebriklerrrEki Görüntüle 2623244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?