Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi.. Bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eliiiff

👪💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
1.129
2.197
83
Kızlar hayırlı günler bir şey sormak istiyorum
Gebelik testinde ilk dakikalar önemli biliyorum ama teste çok damlattım sanırım kırmızı oldu baya belli olmuyodu bir sey bekledikten sonra bariz ikinci çizgi vardı. Diyecegim şu ki negatifse bekledikten sonra ikinci çizgi herzaman çıkar mı?

Fotoğraf atma olasılığınız var mı ?

Bence bu test şüpheli, var ya da yok diyemem. Yarın tekrarlayın bence daha az damlatarak

Öyle yapacam inşallah.
Ovulasyon testim de pozitif oldu bugün perşembe adet günüm normalde. Hayırlısi olsun inşallah teşekkürler

Net sonuç için tekrarlayabilirsin testini

Canim cok az silik gorursun ya gebelik varsa o bi sure sonra tam koyulasmis olur beni.de boyleydi sabah yaptgmda silikti 1 saat sonra tamamen koyulasmisti tamamen negatifse saatler sonra silik gorunmesi belki yanlis olabilir

Canim cok az silik gorursun ya gebelik varsa o bi sure sonra tam koyulasmis olur beni.de boyleydi sabah yaptgmda silikti 1 saat sonra tamamen koyulasmisti tamamen negatifse saatler sonra silik gorunmesi belki yanlis olabilir

Negatifse böyle olmazdi mi diyorsunuz

Ama başta kırmızıydı her yanı en 10 dakika bekledik kurudu bu hale geldi. Kuruma çizgisi olmasın.
Canım normal zaten önce kırmızı olur sonra kırmızılık geçince çizgiler yerine oturur senin testin çok silik değil silik olsa tereddüt olur ama çok net çizgi

Negatifse böyle olmazdi mi diyorsunuz
Tabiki ilk dakika da silik gormussun sonra siliklim koyulasmis tamamen negatif degilmis ki benimde silikti ama ben goruyodum biraktm hastaneye gittim hastanede testim yanimdaydi baya koyuydu hatta sana atabilirim bakmak istersen

Tabiki ilk dakika da silik gormussun sonra siliklim koyulasmis tamamen negatif degilmis ki benimde silikti ama ben goruyodum biraktm hastaneye gittim hastanede testim yanimdaydi baya koyuydu hatta sana atabilirim bakmak istersen
Olur

Sondakini 5 dakika önce yaptım kızlar bunda da T çizgisi yerinde değil ya. Şansıma testler bi garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…