- 18 Kasım 2019
- 5.227
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
Hayırlısı olsun insallah gebesin canım bende de bu pembe testler den dört tane var ovulasyon yanında hediye geldi inşallah bendd görürüm çift çizgiyi sağlıklaEki Görüntüle 2623220
Bi 10 dakika bekledik kendine gelsin diye
İnşallah insallah konuşmuştuk Rabbim size de nasip etsin inşallahHayırlısı olsun insallah gebesin canım bende de bu pembe testler den dört tane var ovulasyon yanında hediye geldi inşallah bendd görürüm çift çizgiyi sağlıkla
Bi tane daha varsa evde tekrarla testi canım eminim çift çıkarEki Görüntüle 2623220
Bi 10 dakika bekledik kendine gelsin diye
Sabah ilk idrarla yapayım dedimBi tane daha varsa evde tekrarla testi canım eminim çift çıkar
Canım gariplik testte değil Sendehamilesin inandır kendini şoka falanmı girdin cimcikle kız kendini
Kaç gün geçti yumurtlama dan ilk idrarla olmasada çıkar testte çünkü çok belirginBi kürtaj oldum sonra kaç aydır da uğraşıyoruz inanamadım gerçekten halâ perşembe adet olacakmışım gibi
12 gün geçti perşembe adet günümKaç gün geçti yumurtlama dan ilk idrarla olmasada çıkar testte çünkü çok belirgin
Bende kaybettiğim bebeğimde tam 12.gün gördüm kesin hamilesin ya çok sevindim darısı bizim başımıza12 gün geçti perşembe adet günümsize demiştim ya ovulasyon testlerini bu ay hep yapacam diye bugün pik gördüm tekrar
Canım ovu testini atsana gebelikte nasıl görünüyor merakketim bazılarında çok köyü çıkıyormuş12 gün geçti perşembe adet günümsize demiştim ya ovulasyon testlerini bu ay hep yapacam diye bugün pik gördüm tekrar
Amin inşallahBende kaybettiğim bebeğimde tam 12.gün gördüm kesin hamilesin ya çok sevindim darısı bizim başımıza ❤
Dimi ama testler dile gelip yemin mi etsin bebiş bağırıyor anne beni gör diyeCanım gariplik testte değil Sendehamilesin inandır kendini şoka falanmı girdin cimcikle kız kendini
Böyle bişey zaten o çift çizgiyi görmek bende görünce şoka girip inanmamıştım ama tabi gerisi gelmedi nasip allah olanların evladını bağışlasın bizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok güzel bi duyguDimi ama testler dile gelip yemin mi etsin bebiş bağırıyor anne beni gör diye
Evet inşallah darısı bizlereBöyle bişey zaten o çift çizgiyi görmek bende görünce şoka girip inanmamıştım ama tabi gerisi gelmedi nasip allah olanların evladını bağışlasın bizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu
Evet aynı koyulukta aslında ama şerit testler böyle çıkıyor kaset testler daha net çıkıyor galibaResimde net degil ama aynı koyulukta
Bir kere o tadı alınca insan daha çok istiyo. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarımdasınızBöyle bişey zaten o çift çizgiyi görmek bende görünce şoka girip inanmamıştım ama tabi gerisi gelmedi nasip allah olanların evladını bağışlasın bizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu
ALLAH razı olsun canım benim amin inşallahBir kere o tadı alınca insan daha çok istiyo. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarımdasınız
Canım yumurtlama gününü yakalayınca hangi günleri degerlendirdin?Bir kere o tadı alınca insan daha çok istiyo. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?