Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi.. Bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gariplik testte değil Sende hamilesin inandır kendini şoka falanmı girdin cimcikle kız kendini

Bi kürtaj oldum sonra kaç aydır da uğraşıyoruz inanamadım gerçekten halâ perşembe adet olacakmışım gibi

Kaç gün geçti yumurtlama dan ilk idrarla olmasada çıkar testte çünkü çok belirgin
12 gün geçti perşembe adet günüm size demiştim ya ovulasyon testlerini bu ay hep yapacam diye bugün pik gördüm tekrar

12 gün geçti perşembe adet günüm size demiştim ya ovulasyon testlerini bu ay hep yapacam diye bugün pik gördüm tekrar
Bende kaybettiğim bebeğimde tam 12.gün gördüm kesin hamilesin ya çok sevindim darısı bizim başımıza

Canım ovu testini atsana gebelikte nasıl görünüyor merakketim bazılarında çok köyü çıkıyormuş

Dimi ama testler dile gelip yemin mi etsin bebiş bağırıyor anne beni gör diye
Böyle bişey zaten o çift çizgiyi görmek bende görünce şoka girip inanmamıştım ama tabi gerisi gelmedi nasip allah olanların evladını bağışlasın bizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu

Evet inşallah darısı bizlere

Bir kere o tadı alınca insan daha çok istiyo. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…