• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi.. Bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gariplik testte değil Sende 😁 hamilesin inandır kendini şoka falanmı girdin cimcikle kız kendini😂😂

Bi kürtaj oldum sonra kaç aydır da uğraşıyoruz inanamadım gerçekten halâ perşembe adet olacakmışım gibi 😁

12 gün geçti perşembe adet günüm 😊 size demiştim ya ovulasyon testlerini bu ay hep yapacam diye bugün pik gördüm tekrar
Bende kaybettiğim bebeğimde tam 12.gün gördüm kesin hamilesin ya çok sevindim darısı bizim başımıza ❤️🥰

12 gün geçti perşembe adet günüm 😊 size demiştim ya ovulasyon testlerini bu ay hep yapacam diye bugün pik gördüm tekrar
Canım ovu testini atsana gebelikte nasıl görünüyor merakketim bazılarında çok köyü çıkıyormuş

Canım ovu testini atsana gebelikte nasıl görünüyor merakketim bazılarında çok köyü çıkıyormuş
20200421_165857.jpg
Yukardaki testler bu ayki ovulasyon testlerim. Sondakini bugün yaptım

Dimi ama testler dile gelip yemin mi etsin bebiş bağırıyor anne beni gör diye🥰🤣
Böyle bişey zaten o çift çizgiyi görmek bende görünce şoka girip inanmamıştım ama tabi gerisi gelmedi nasip allah olanların evladını bağışlasın bizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu 🥰😍

Böyle bişey zaten o çift çizgiyi görmek bende görünce şoka girip inanmamıştım ama tabi gerisi gelmedi nasip allah olanların evladını bağışlasın bizede sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu 🥰😍
Evet inşallah darısı bizlere 🥰

Bir kere o tadı alınca insan daha çok istiyo. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin dualarımdasınız

Back