mrvpskk Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 66 10 18 27 Dün 13:39 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #1 Kızlar ben toplam 4 tane gebelik testi yaptım, reglime 3 gün kala iki tane yaptım ikisi de silik çıktı şimdi reglime 1 gün var iki tane de bugün yaptım fakat bunlar negatif çıktı neden böyle oldu ki
Kızlar ben toplam 4 tane gebelik testi yaptım, reglime 3 gün kala iki tane yaptım ikisi de silik çıktı şimdi reglime 1 gün var iki tane de bugün yaptım fakat bunlar negatif çıktı neden böyle oldu ki
brcmmmm Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 810 799 18 Dün 14:04 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #2 Bazı testler yalancı çıkarabiliyor veya hassasiyetleri düşük olabiliyor. Hangi markalarla yapmıştınız? Fotoğrafları var mı?
Bazı testler yalancı çıkarabiliyor veya hassasiyetleri düşük olabiliyor. Hangi markalarla yapmıştınız? Fotoğrafları var mı?
mrvpskk Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 66 10 18 27 Dün 14:06 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #3 brcmmmm .!.: Bazı testler yalancı çıkarabiliyor veya hassasiyetleri düşük olabiliyor. Hangi markalarla yapmıştınız? Fotoğrafları var mı? Genişletmek için tıkla... Dördü de aynı markaydı bir gebenin günlüğünden almıştım fotoğrafları atıyorum Eklentiler IMG_0508.jpeg 161,6 KB · Görüntüleme: 18 IMG_0499.jpeg 98 KB · Görüntüleme: 20
brcmmmm .!.: Bazı testler yalancı çıkarabiliyor veya hassasiyetleri düşük olabiliyor. Hangi markalarla yapmıştınız? Fotoğrafları var mı? Genişletmek için tıkla... Dördü de aynı markaydı bir gebenin günlüğünden almıştım fotoğrafları atıyorum
brcmmmm Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 810 799 18 Dün 14:10 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #4 mrvpskk .!.: Dördü de aynı markaydı bir gebenin günlüğünden almıştım fotoğrafları atıyorum Genişletmek için tıkla... Bu markayı hiç kullanmadım ama bozuk değilse sanki gölge görünüyor gibi
mrvpskk .!.: Dördü de aynı markaydı bir gebenin günlüğünden almıştım fotoğrafları atıyorum Genişletmek için tıkla... Bu markayı hiç kullanmadım ama bozuk değilse sanki gölge görünüyor gibi
mrvpskk Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 66 10 18 27 Dün 14:11 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #5 brcmmmm .!.: Bu markayı hiç kullanmadım ama bozuk değilse sanki gölge görünüyor gibi Genişletmek için tıkla... Evet ikiside silikti, fakat bugün yaptıklarım negatif çıktı onları atmadım çünkü negatif olduğuna eminim
brcmmmm .!.: Bu markayı hiç kullanmadım ama bozuk değilse sanki gölge görünüyor gibi Genişletmek için tıkla... Evet ikiside silikti, fakat bugün yaptıklarım negatif çıktı onları atmadım çünkü negatif olduğuna eminim
brcmmmm Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 810 799 18 Dün 14:14 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #6 Bazen pozitif çıkartıyor sanırım bu marka yine de İnşallah bebişiniz sizinledir
mrvpskk Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 66 10 18 27 Dün 14:16 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #7 brcmmmm .!.: Bazen pozitif çıkartıyor sanırım bu marka yine de İnşallah bebişiniz sizinledir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim insallah
brcmmmm .!.: Bazen pozitif çıkartıyor sanırım bu marka yine de İnşallah bebişiniz sizinledir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim insallah