Gebelik şüphesi

Meyram1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
51
59
3
35
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var ve bir kan geldi kahve pembe tonlarında çok az ve bir test yaptım bir tanesi net çizgi diğeri silik ama belli gebelik varmidir

İlk yaptığınız mı silikti?
Adet gününüzü bekleyin geçerse kan testi yaptırın direk.

Ben adetime 6 gun kala dediginiz gibi silik cizgiyle ogrenmistim hamile oldugumu bir tane daha yapin oda oyleyse buyuk ihtimal hamilesiniz yinede kan en garanti tabi.

Bugün yapsam belli olur mu? Suan hastaneye gidecek konumda değilim eşim yok çünkü beklemek zorundayım ama içim icimi yiyor

Çok sevindim sizin adınıza da allahım hayırlı evlatlar nasip etsin yarabbim

Bugün yapsam belli olur mu? Suan hastaneye gidecek konumda değilim eşim yok çünkü beklemek zorundayım ama içim icimi yiyor
Isterseniz sabah uyandiginiz idrarla yapin daha net olur veya cok merak ettim derseniz simdide varsa elinizde yapin gitsin

Sabaha bir şey kalmadı sabahı bekliyim son test kaldı elimde çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir

Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var ve bir kan geldi kahve pembe tonlarında çok az ve bir test yaptım bir tanesi net çizgi diğeri silik ama belli gebelik varmidir
Canım hakkında hayırlısı olsun büyük ihtimalle hamilesin herkes aynı şeyi söylüyor gelen lekeye de tutunma kanaması diyorlar. Sonucunu öğrendikten sonra bize de haber vermeyi unutma :)

Ben de suan bekleme aşamasındayım ilaç kullandım ama çatlama iğnesi vurulmadim çünkü 2 yumurtam oluşmuştu biri kendiliginden çatlamış. İnşallah diğeri tutar çok istiyorum ben de

Ayşe41 amin inşallah öyledir merak etmeyin haber vereceğim isteyen herkese versin rabbim

Yok gibiyim suan benimde 3 gün var cildiracagim meraktan sende hamissindir insallah

Öyle ama belli değil daha üzülmek yok rabbim her şeyin vaktini zamanını bilir dimi her şeyin sonu değil ama ben çok dua ettim namazda rabbim verirse kendi bilir alırsa yine kendi bilir vardır bir bildiği o yüzden üzülme lütfen güzel şeyler düşün güzel olsun

Hayırlısı canım inşallah. Senin vücudun yaniyor gibi oluyor mu, ben çok yanıyorum ya normal mi bu

Vallahi geliyor öyle arada yanma hakkari gibi yerde yaniyorum çok usuyen bir insanim ben yine fark etmezdim dün olan kanamadan fark ettim sürekli uyku halim baş dönmem sık idrara çıkma bel sırt tüm vücut ağrısı oluyor iki gun once ayaklarim asiri sismisti esim gark etti balon gibi olmustu sabahinda acaip bir mide bulantisi gecmek bilmedi bu kadar çabuk olması normal mı onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…