• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi

Vallahi geliyor öyle arada yanma hakkari gibi yerde yaniyorum çok usuyen bir insanim ben yine fark etmezdim dün olan kanamadan fark ettim sürekli uyku halim baş dönmem sık idrara çıkma bel sırt tüm vücut ağrısı oluyor iki gun once ayaklarim asiri sismisti esim gark etti balon gibi olmustu sabahinda acaip bir mide bulantisi gecmek bilmedi bu kadar çabuk olması normal mı onu da bilmiyorum
Canim benim de dün midem çok bulanmıstı mahfoldum kuscak noktaya gelmiştim, benim de bel bacak ağrım oluyor ara ara. Bunlar normalmi yoksa beynimiz bize oyun mu oynuyor bilmiyorum

Bende bilmiyorum canım inan pazartesi kan testi yaptıracağım sende yaptır kesin sonucu o zaman öğreniriz beynimi kemiriyor iyice bütün sorular her bir şey olduğunda netten araştırma yapıyorum inşallah hamileyim dır diyorum. Inşallah sende hamilesindir

Bende bilmiyorum canım inan pazartesi kan testi yaptıracağım sende yaptır kesin sonucu o zaman öğreniriz beynimi kemiriyor iyice bütün sorular her bir şey olduğunda netten araştırma yapıyorum inşallah hamileyim dır diyorum. Inşallah sende hamilesindir
Inşallah canım, ben tam adet günümde test yapmayı duşünüyom net sonuç çıksın diye, teste silik çizgi çıkar çıkmaz o sevinçle kan testini yaptırırım hemen:)

Canim birşey sorcam suan sana oturdugum yerden yazıyorum hareket etmiyorum. Bu şekilde atesimi ölçsem doğru sonuç çıkar di mi

Merhaba arkadaslar adetim 3 gün gecikti testler negatif nprmaide adetten 1 hafta ömce sancım başlar hiç sancım yok akıntım var beyaz hamile olabilir miyim sizce testlere de gıcık oluyorum negatif gördükçe :(

Arkadaşlar ben anlamadım ne olduğunu inanın hayal kırıklığı her şey oluyor bugün sabah ta uyandım damla damla kan geldi bu kanama böyle uzun sürer mı anlamadım hiçbir şey kendimi çok kötü hissediyorum

Pazartesiyu bekleyeceğim ama kafayı yedim dünkü testte birisi net diğeri silik arkasından hafif kan bugün ise damla damla damlıyor ve kan rengi baya koyu acaba adet mi oldum 3 gün öncesinden adet olduysam çift çizgi neden çıktı daha önce yaptım tek cizgiydi hep

Pazartesiyu bekleyeceğim ama kafayı yedim dünkü testte birisi net diğeri silik arkasından hafif kan bugün ise damla damla damlıyor ve kan rengi baya koyu acaba adet mi oldum 3 gün öncesinden adet olduysam çift çizgi neden çıktı daha önce yaptım tek cizgiydi hep
Adet oldun büyük ihtimal ama üstüne görmüş olabilirsin. Ben oğlum da adet oldum 5 gün sürdü ama meğerse oğluma hamileymişim, adetten bittikten 1 ya da 2 hafta sonra önce idrarda çıktı sonra kan testinde

Şimdi yine idrar testi yaptım bir tanesi net diğeri silik görünüyor ben en iyisi yatayim yataktan hiç kalkmayayim

Back