- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Tamam canımYıkadim öyle yaptım
Ben 5 gün boyunca adet oldum, düşcek olsa benimki düşerdi canımTesti atacağım atamıyorum sistem hata veriyor
Eminim silik çizgi vardır, kan testi yaptır orda net sonuç çıkar pazartesiTesti atacağım atamıyorum sistem hata veriyor
Aynen canim beklemek çok zor, bende eşime dedim bugün test alcak işten gelirken,yarın sabahtan yapcam, bakalım yarın ne sonuç cikcakBeklemek daha kötü işte eşim olsa hemen gidip yaptıracağım ama çok kötü beklemek
Acil yapar sanırım ya, hamilelik şüphem var dersenŞimdi mi gidip kan testi yaptirsam deli olacağım yemin ederim acil yapar mı acaba
Eşin akşam işten gelince acile gidinHadi inşallah hayırlı sonuç çıkar bende eşime söyledim eli kolu Bir şey yapamıyor
Anladım canım, napmayı düsünüyorsun pekiCanım eşim akşam da gelmeyecek sıkıntı orada yani eşim görevde
Allah yardimcin olsun canım, olmadı sağlık ocağına git kan testi yaptırBir bilsem ne yapacağımı kafam karma karışık yabancı yerdeyim bide ailem yanımda değil tek başına çok zormuş ya
Canını skmak istemem ama kımyasal gebelıkte olablr canmCanım suan bak bende senle aynı durumda yim bende dün yaptım test pozitif göründü akşam leke geldi sabah kalktım kan damlamaya başladı tekrar test yaptım yine pozitif normalde benimde daha 3 gün var adetime yani bende hiçbir şey bilmiyorum testte yalan mi doğru mu bend3 anlamış degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?