Gebelik şüphesi

Haklısınınız sonuna kadar siz careyi burada insanlara hala ama hala sorular sorarak arıyorsunuz. Bizde sizi hamile olmadıgınıza ikna etmeye çalıyoruz. Bence gerçekten çok merak ediyorsanız hemen bir acil servise gidip kan testi yaptırın rahatlayın yoksa siz gercekten hasta olucaksınız böyle giderse. Ayrıca şunuda söyliyim internete yazın üzerine görme diye nasıl oldugu çıksın ortaya sonra karşılaştırın.

Kızlar merhaba daha öncede yazmıştım. Gebelik şüphelerim var diye. Bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Günlerdir çok fazla kasık ağrım var. Ama çok çok şiddetli dün gece uykumdan uyandım mesela. Ara ara geliyor ama çok şiddetli . Sizce gebelik varsa bile bu ağrıların nedeni nedir

Bende gebeyim adet ağrım geliyor arada ama sancılı

Canım merhaba şimdi gördüm mesajını hayirlisindan olur inşallah ya herkese versin rabbim

Ama bu ay yine çok kötüyüm iki gün oldu acaip baş dönmesi yemek dahi zorla yaptım en sevdiğim çorbayı icemedim göğüs uçlarım uluk gibi agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…