- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Canim benim de dün midem çok bulanmıstı mahfoldum kuscak noktaya gelmiştim, benim de bel bacak ağrım oluyor ara ara. Bunlar normalmi yoksa beynimiz bize oyun mu oynuyor bilmiyorumVallahi geliyor öyle arada yanma hakkari gibi yerde yaniyorum çok usuyen bir insanim ben yine fark etmezdim dün olan kanamadan fark ettim sürekli uyku halim baş dönmem sık idrara çıkma bel sırt tüm vücut ağrısı oluyor iki gun once ayaklarim asiri sismisti esim gark etti balon gibi olmustu sabahinda acaip bir mide bulantisi gecmek bilmedi bu kadar çabuk olması normal mı onu da bilmiyorum
Inşallah canım, ben tam adet günümde test yapmayı duşünüyom net sonuç çıksın diye, teste silik çizgi çıkar çıkmaz o sevinçle kan testini yaptırırım hemen:)Bende bilmiyorum canım inan pazartesi kan testi yaptıracağım sende yaptır kesin sonucu o zaman öğreniriz beynimi kemiriyor iyice bütün sorular her bir şey olduğunda netten araştırma yapıyorum inşallah hamileyim dır diyorum. Inşallah sende hamilesindir
Canim adet görsende hamile olabilirsin, benim oglumda öyle oldu üstüne görme oldu. Kansız idrarınla test yapmadin miComeback06 kan testi yaptır lütfen
Önemli degil canım. Kan testi yaptır emin olmak istersenYapamadım kanı görünce çok kötü oldum kusura bakma akşam da uyuya kalmisim
Adet oldun büyük ihtimal ama üstüne görmüş olabilirsin. Ben oğlum da adet oldum 5 gün sürdü ama meğerse oğluma hamileymişim, adetten bittikten 1 ya da 2 hafta sonra önce idrarda çıktı sonra kan testindePazartesiyu bekleyeceğim ama kafayı yedim dünkü testte birisi net diğeri silik arkasından hafif kan bugün ise damla damla damlıyor ve kan rengi baya koyu acaba adet mi oldum 3 gün öncesinden adet olduysam çift çizgi neden çıktı daha önce yaptım tek cizgiydi hep
Canim hamile olabilirsin. Niye yataktan kalkmıcan kiŞimdi yine idrar testi yaptım bir tanesi net diğeri silik görünüyor ben en iyisi yatayim yataktan hiç kalkmayayim
Ha birde idrara kan bulaşmadi di mi test yaparkenŞimdi yine idrar testi yaptım bir tanesi net diğeri silik görünüyor ben en iyisi yatayim yataktan hiç kalkmayayim
Daha hamilelik net belli değil ki düşük nasıl olsunKalkma dinlen dediler düşük falan olabilir dediler iyice aklımı karistirdilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?