• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şekeri sebebiyle bebeğini kaybedenler

Ben varım,ikinci gebeliğimdi..ilk gebeliğimdede gebelik şekeri çıkmıştı, kendi şeker takibimi yapıp çok dikkat etmiştim, ikincide endokrin Prof. Gittim. Gayet iyisin dedi ki açlık 130 civarı falan birinci saat tokluklar 200 ü bulduğu oluyordu, bende bu değerlere demekki bişey olmuyo deyip , diyetsiz bir hamilelik geçirdim.. ve bebeğimi 36. Haftada kaybettim.. yaşadığım üzüntünün ve suçluluk duygusunun( yediğime içtiğime dikkat edebilirdim)tarifi yok... kadın doğum doktoruda nasılsa endokrin Prof takip ediyo diye, riskli gb görmedi..32. Haftada 2-3 hafta ilerideydi 36. Hafta Kontrole gittiğimde kaybetmiş olduğumu öğrendim,zaten hareketleri yavaşlamış ve son bi gündür hiç hareket yoktu,ama insan yinede konduramıyor
ben de kendımı sucluyorum. şimdi nasılsınız

Canim benim oncelikle basin sagolsun. Cok uzucu bir durum. Allah im kimseye yaaatmasin evlat acisini. Ben de 14 eylul 2019 da 43 gunluk bebegimi kaybettim. Gebelik sekerim vardi gebelik surecinde. Diyet uyguladim. Dogdugunda kan sekeri dengelenmesi icin yogun bakima alindi.daha sonrasinda farkli problemler yasandi ve kaybettik. Senin kacti gebelik sekerin? Benim simdiki gebeligimde yine var gebelik sekeri 187 cikti. Kendim diyet yapiyorum
Merhabalar çok zaman geçmiş ama ikinci gebeliğinizde çıkmış tekrar nasıl.oldunuz

Back