Rabbim sabırlar versin, insan acısını yaşayan başka birini görünce sıkı sıkı sarılmak istiyor.. Benim kızımın eşyaları da duruyor, yalnız olduğum çoğu zaman açıp açıp seviyorum. Bir çift çorabı, ve emziğiyle askısı hep yastığımın altında durur. O arkadaşımın bebeği hariç, diğer bebeklere bende inanılmaz seviyeliyim. Ama sanki o benim kızımı biliyor gibi nasıl candan yaklaşıyor bana bir bilseniz. Benim vücudum ödem yapıyordu ama hiç tansiyon sorunu yaşamadım. Ki en ufak tansiyon hareketliliğinde anlarım hemen bünyem zayıftır. Yeniden hamilelik düşündüğüm de farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Bilemiyorum bi noktada kader diye mi düşünmek lazım. Dünyada yiyecek ekmeği yokmuş minik cennet kuşlarımızın. Rabbim tez vakitte isteyen herkesin kucağını sevinçle doldurur inşallah ❤️

Rabbim sabırlar versin, insan acısını yaşayan başka birini görünce sıkı sıkı sarılmak istiyor.. Benim kızımın eşyaları da duruyor, yalnız olduğum çoğu zaman açıp açıp seviyorum. Bir çift çorabı, ve emziğiyle askısı hep yastığımın altında durur. O arkadaşımın bebeği hariç, diğer bebeklere bende inanılmaz seviyeliyim. Ama sanki o benim kızımı biliyor gibi nasıl candan yaklaşıyor bana bir bilseniz. Benim vücudum ödem yapıyordu ama hiç tansiyon sorunu yaşamadım. Ki en ufak tansiyon hareketliliğinde anlarım hemen bünyem zayıftır. Yeniden hamilelik düşündüğüm de farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Bilemiyorum bi noktada kader diye mi düşünmek lazım. Dünyada yiyecek ekmeği yokmuş minik cennet kuşlarımızın. Rabbim tez vakitte isteyen herkesin kucağını sevinçle doldurur inşallah ❤️
Allah razi olsun..baska rahatsizliklar gecirdigim icin yeni gordum msjinizi..bende yikayip haxirladigi kiyafetleriyle uyuyorum.kokusu gecince digerini aliyorum.sanki onpari giymis gibi hissediyorum.bir gun hersey duzelmis gibi olsak diger gun matem evine donuyor yuvamiz.esimle birbirimize iyiyiz msji versekte bazen salona gittigimde onu aglarken buluyorum.bazende o beni mutfakta aglarken buluyor.aciyla yasamayi ogrenmeye calisiyoruz.resmi var guzel kizimin teyzem cekmis eve getirdiklerinde.baska kizdim cektigi icin ama iyikide cekmis.gonlumu sakinlestiriyor.yeniden gebelik istiyorum.kendimi zor tutuyorum sezaryenliyim biraz daha vakit gecmesi gerek.ne kadar aci ceksemde hic isyan etmedim.Rabbime sigindim.insallah alan Rabbim verecekte birgun..

Biliyor musunuz benim kızımın da bir fotoğrafı var. İlk gördüğümde aklımı kaybedeceğim sandım, günlerce ağladım. Şimdi içim her sıkıldığında açıp açıp seviyorum. Dediğiniz gibi günü gününü tutmuyor bu acının. Bir gün iyi olsak, bir gün gözümüzde yaş kalmıyor ağlamaktan. Rabbim içimize inşirah ferahlığı versin. Bende kendi rahatsızlıklarımla uğraştığımdan, yeni bir gebelik düşüncesi bile geçmiyor aklımdan. Sanırım psikolojik olarakta hazır değilim buna. Doğum yapalı yaklaşık 10 ay olacak. İlk günler hemen bir bebeğim olsun istiyordum ama vakit geçtikçe hasretini çektiğim şeyin bir bebek değil, kızım olduğunu gördüm. O sebeple de kendime izin verdim biraz. Rabbim en güzel vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back
X