- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
MerhabaMerhaba. Yazdıklarınızı okudum. Zor süreçlerden geçmişsiniz. Kucağınıza almışsınız çok şükür. Bundan sonrası sağlıkla geçsinbirkaç sorum var. Zamanınız olursa yazabilirseniz çok mutlu olurum.
Doğumuma az kaldı. Osman gönlüal videoları izliyorum. Geçen gün paylaştı tırnak batığıyla ilgili masaj videosunu. Siz de yapıyormuşsunuz. Geçmediyse neden dedi doktor?
Benim hem miyomlarım alınacak hem de bebek, o yüzden genel anestezi olacağım. Miyomunuz çok mu azdı da spinal anesteziyle alınabildi?
Sürekli kusuyordu bebeğiniz ve reflü yatağı kullandınız, reflü müydü sorunu, o kusmaların sebebi?
Rota aşısından sonra süt alerjisi yaşadınız mı bebeğinizde?
Spinalmiş benimki de. Yeni öğrendim. 3 tane büyük var. Küçük miyomları da alır mı bilmiyorum ama hisseder miyim o baskıyı acaba spinalle diye bir korku oluştu. Teşekkür ederim cevaplar içinMerhabarotada sorun yaşamadık çok şükür miyom olduğunu bilmiyordum ki yeni üretmiş vücudum ameliyat sırasında gördü aldı spinal oldum ben
reflü yatağı kullanıyorum ama kontrol edildi o reflü değil denildi bu arada büyüdükçe geçmiyor ama azalıyor kusmalari
Tamamen uyuşuk olunuyor hiçbir şey hissedilmiyorSpinalmiş benimki de. Yeni öğrendim. 3 tane büyük var. Küçük miyomları da alır mı bilmiyorum ama hisseder miyim o baskıyı acaba spinalle diye bir korku oluştu. Teşekkür ederim cevaplar için
Çok sağolunTamamen uyuşuk olunuyor hiçbir şey hissedilmiyor
Menenjit aşısı bexseronun 2.dozu yapıldı.Selam arkadaşlar
Daha önceki yazılarımdan bilirsiniz 1 kimyasal gebelik, 1 çatlatma iğnesi (vajinismustum değerlendirme anında kasıldım değerlendiremedim), 2 aşılama, 1 tüp bebek (İzmir smyrna art) (bu çocuğum tuttu ama gelişimi durdu kürtaj oldum), 1 çift embriyo transferi (Smyrna artta yaptırdım açıklama dahi yapamadılar), 1 diş gebelik (ovulasyon testi ile gynoseed jel kullandım)
İğne ile sonlandırdılar. 1 çift embriyo transferi Tavmergen tüp bebek merkezi ole çalışmamızla ikizleri tutturduk kalp atışlarını da duydum ama birini kaybettik şu an tek bebek ile yolumuza devam ediyoruz.
Tup bebek tarihine göre 35+1 doğum yaptıracak doktorum Mehmet bala göre 35+6.
Ben çok zor elde ettiğim için belki sizlere faydam olur diye bu süreçte neler yaptığımı paylaşmak isterim.
Aşama aşama her şeyi ayrı başlıklar altında şimdi yoruma yazacağım. İnsallah sizlere faydalı olurum insallah hiç birimiz çekmeyiz rabbim hepimizi evlatlarımızdan güldürsün sağlıkla ve zamanında kucağıma almamızı nasip etsin amin
Not: doğum sonrası hayırlısıyla güncelleme de eklerim
6.ay süreciSelam arkadaşlar
Daha önceki yazılarımdan bilirsiniz 1 kimyasal gebelik, 1 çatlatma iğnesi (vajinismustum değerlendirme anında kasıldım değerlendiremedim), 2 aşılama, 1 tüp bebek (İzmir smyrna art) (bu çocuğum tuttu ama gelişimi durdu kürtaj oldum), 1 çift embriyo transferi (Smyrna artta yaptırdım açıklama dahi yapamadılar), 1 diş gebelik (ovulasyon testi ile gynoseed jel kullandım)
İğne ile sonlandırdılar. 1 çift embriyo transferi Tavmergen tüp bebek merkezi ole çalışmamızla ikizleri tutturduk kalp atışlarını da duydum ama birini kaybettik şu an tek bebek ile yolumuza devam ediyoruz.
Tup bebek tarihine göre 35+1 doğum yaptıracak doktorum Mehmet bala göre 35+6.
Ben çok zor elde ettiğim için belki sizlere faydam olur diye bu süreçte neler yaptığımı paylaşmak isterim.
Aşama aşama her şeyi ayrı başlıklar altında şimdi yoruma yazacağım. İnsallah sizlere faydalı olurum insallah hiç birimiz çekmeyiz rabbim hepimizi evlatlarımızdan güldürsün sağlıkla ve zamanında kucağıma almamızı nasip etsin amin
Not: doğum sonrası hayırlısıyla güncelleme de eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?