• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

evt ben de dusuk yaptigim gebeligimi bu hesaplayicilardan yararlanarak yapmistim..ve yine dusukten sonra 3 ay hamile kalmamak icin bu hesaplayicilardan yararlanarak korunuyorum ama bu ay son olacak insallah tekrar hamile kalirim..bence cok ise yariyor

ben bu özel günler arasında 3kez eşimle görüşe bildim,tam yumurtlama gününe gelmedi,2 gün önce e bir günsonra denk geldi.umarım işe yarar

Tamda üzerine Geldim Sanirim Kislar 29 Mart 03 Nisan Arasimişş Yumurtlama Günüm Bu Ay Ilkkez çalişicazz Bakalim Dua Edin Nolur 9 Ay Bu Ay Korunmuyoruss Inşallah Olur...

inşallah olur da aranıza alıp resim çeker koyarsınız buraya. rahat olun ve sevgiyle isteyin,endişeyle değil...

arkadaşlar bişey sorıcam eczanelerde satılan bi test varmış yumurtlama gününü belli ediyomuş. bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba ? cvp verirseniz sevinirim

tşk canım payaşımından dolayı.....Rabbim isteyen herkese verir inşallah herşey gönlünüzce olsun..

ovulasyon testlerini sabah idrarıyla yapmayacaksın ve yaklaşık olarak adet siklusuna göre adetinin hangi günü testi yapmaya başlayacağı içinde yazıyor zaten 5 adet var her gün aynı saatte yapmaya dikkat et testi ve testi yapmadan önce muhakkak 4 saat idrarını tut ve fazla sıvı tüketme sonra normal gebelik testi gibi idrarını damlatarak bakıyorsun sonuca 10 dakka bekleyip eğer çift çizgi çıkmışsa 24-36 saat sonra yumurtanın çatlayacağını gösteriyor ve sende o andan başlayarak 3 gün ilişkiye gir

Back
X