- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi My life my decision
-
Adet oldn mu acaba son durum nedir sende msjları okudum merak ettmKızlar sonucum 3.5e düşmüş. Negatif. Ama hala adet olmadım. Ve ovulasyon testim yine pozitif.Bunun sebebi ya gebelik ya kist vardır deniliyor. Gebelik yok değerlerime göre. Ama kistte yok. Çünkü 2 3 gün önce muayene oldum. Doktorum kist var demedi. Bir sorun yok dedi hatta. Anlamadım bir türlü.
1gun geçti hala beklemekteyimTestlere takılı kalma. %100 doğru çıkmayabiliyor. Adetin bir geciksin bakalım. Varsa da daha çok erken
Pardon 12 mayos oldum sandim megerse yerlesme kanamasiymis 3gun geldi az geldiCnm ben 17nisan hasta oldum sonra 12 nisan oldum diye bildigim icin mayis ayi ovu takibi yaptim 19 mayis ovu testi koyuydu dedim yumurtlama erken yumurtluyorum. Sonra hep yaptim hep koyu dedim test bozuk en az 15 tane taptim hep koyu burda kizlar dedi kesin hamilesin idrar testi yaptim direk 2ci cizgi cikti sonra kan verdkm degerim 734 cikti hemsire hamilesin dedi. Gecen haftaydi iste. Sende hergun yap 2 saat idrari bekleme rast gele yap koyu cikarsa yumurtlama kesin hamilesindr
Yani adete yakında yumurtlama olmıca için ovülasyon pozitf cıkarsa gebesn demek miBak denedim hatta ikisini ayni anda yaptim usteki beta gebelik testi alttaki ovu testi
Aynen ole cnm kasten deneyini yaptim bak yumurtlama hala poztif ben mayisda kalmisim tam 1 ayligim suan. Haziranda bi umut beklerken... 12 mayis regil kanamasi değilmiş genelde 4 gun olurum mayis ayinda 2 gun az acik renk geldi 3 gun gelmedi ala ala dedim bole olmazdı benim hic. Sonra 4cu gunu geldi bitti. Ovuya basladim hep pozitif hep pozitif hamile ciktim iste. Cnku ovu test 1 gun gosterr koyu kirmizi benim hergunYani adete yakında yumurtlama olmıca için ovülasyon pozitf cıkarsa gebesn demek mi
Bnmde adet gnm yarn oluvam dye aklm çıkıyo normal hsg kaset test yaptm hayalet çizgi oldu böyle varla yok arası yarn ovülasyon testi yparsam bilşler belli olur mu diyosn yaniAynen ole cnm kasten deneyini yaptim bak yumurtlama hala poztif ben mayisda kalmisim tam 1 ayligim suan. Haziranda bi umut beklerken... 12 mayis regil kanamasi değilmiş genelde 4 gun olurum mayis ayinda 2 gun az acik renk geldi 3 gun gelmedi ala ala dedim bole olmazdı benim hic. Sonra 4cu gunu geldi bitti. Ovuya basladim hep pozitif hep pozitif hamile ciktim iste. Cnku ovu test 1 gun gosterr koyu kirmizi benim hergun
Varsa simdi bile yapBnmde adet gnm yarn oluvam dye aklm çıkıyo normal hsg kaset test yaptm hayalet çizgi oldu böyle varla yok arası yarn ovülasyon testi yparsam bilşler belli olur mu diyosn yani
yüksek ihtimal gebelik varBende 7 8 Nisan yumurtlama gördüm 9 nisan çatladı. 2. Kez yumurtlama gördüm 11 12 Nisan. 13ü çatladı. 11 13 nisanı değerlendirdim.Ovulasyon testim ogünden beri pozitif. Sebebi ne olabilir.? Gebelik testi yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Ama sonra kayboluyor. İlk 5 dakika da 2.çizgi var ama.
Hsg normal test ama erken gebelik değil dün yaptığm ovülasyon bu sabah yani az önce yaptgmSen hem nisanfan bahsediyosun mayisda olman lazim di zaten hazirana girdik
Ona sey diyolardi cnm golgesimi tnin yerimi ne pembe silik de olsa cizgi degil bak en stres yapma bekle tm cnm. Adetin bi gecsinBu ne anlama geliyor sizce ?
Km versemAdeti bekle kuzum 1hafta gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?