• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi.?

Ilk mi olucak cnm. Söyle soliim sana ne olur bak sakin stres yapma bol bol kalpten dua et bebek icin tekrarla allah bi duaya dileğe sabirla bol dua ettigin zaman allah inan seni duyuyor ve elini geri çevirmiyor. Stressssssss sakinnnn yapma cok yapiyosun akisina birak bekleee benim 3 cu denemem de oldu 10 yasinda kizim var. Ama 3 ay boyunca dua ettm kandil gunu namazda dua ettm hergece yatarken dua ettim rabbm kabul etti ilk 2 ay senin gibi sabirsizdim deli oluyordum resmen. Sonra aman yasim daha 29 rabbim ins bu seme versin acelesi yok dedim bak oldu allahin izniyle

Ilk mi olucak cnm. Söyle soliim sana ne olur bak sakin stres yapma bol bol kalpten dua et bebek icin tekrarla allah bi duaya dileğe sabirla bol dua ettigin zaman allah inan seni duyuyor ve elini geri çevirmiyor. Stressssssss sakinnnn yapma cok yapiyosun akisina birak bekleee benim 3 cu denemem de oldu 10 yasinda kizim var. Ama 3 ay boyunca dua ettm kandil gunu namazda dua ettm hergece yatarken dua ettim rabbm kabul etti ilk 2 ay senin gibi sabirsizdim deli oluyordum resmen. Sonra aman yasim daha 29 rabbim ins bu seme versin acelesi yok dedim bak oldu allahin izniyle
Hayır kan vermedim Beş senedir her namazın sonunda ediyorum içindeki kadir geceleri kandiller her şeyi dahil iyi biliyorum Rabbim vermiyorsa güzelleştiriyordur ama gelsin artık😔🤗

Eklentiler

• 6EA2C988-8039-4DEF-823F-5E796B2AF03E.webp
    6EA2C988-8039-4DEF-823F-5E796B2AF03E.webp
    9 KB · Görüntüleme: 33
İnsan ister istemz stres yapıyor nasıl davrandınız benim hep aklımda acaba mı diye

İnsan ister istemz stres yapıyor nasıl davrandınız benim hep aklımda acaba mı diye
Ilk iki ay olsun diye beynimde adepte ettim olmayinca amannnn dedim rabbim ne zamn verrse zaten bitane var . Rabbm yazdiysa olur dedim acelesi yok rabbm hic olmayanlara versin dedim dusunmedim pek 3 cu ayda oldu cnm

Kızlar mesajları okudum çoğunuzda yumurtlamayı değerlendirdikten sonra hamile kalanlarda ovülasyon testi pozitif cıkmaya devam etmiş.
Bende öyle olmadı ya bugün 6.günü değerlendirdiğimiz günün. Acaba erkenmi ovülasyon testinde çıkması için? ( gebelık testinde zaten cıkmaz)😢

Back