- Konu Sahibi My life my decision
-
Allh razi olsn canm benm orucluym rabbim niyetimin hatrina seninde gönlüne göre versn inşallhKendimde olmuş gibi bu sonuç çok mutlu oldum senin adına darısı başıma inşallah
Ben ikinci cizgiyi goruyorum orda ama cok silik bnce 1 2 gun daha bekle tekrar yap daha yeni sanirim silim o yuzdenBenimde bugünkü yaptığım test. Keşke net birşeyler çıksaydı
Herkeste aynı değil ama. Adet gecikmesi den sonra da çıkabiliyormuşIyi aksamlar benim ikinci hamileligim olucak nasipse ama dun test yaptim tek cizgi reglime 8 gun vardi duramadim yaptim tutmus mu bilmiyorum bnde kizimda 1hafta kala cikmisti bilemedim :-(
Herkeste aynı değil ama. Adet gecikmesi den sonra da çıkabiliyormuş
Hayirlisi veklicem gorucem artik
Var ama gördüm benÜstteki ovulasyon testi, alttaki gebelik testi.
Merb kizlr 3 gün önce beta HCG 558 ckti bugn 0 nasil olur byLe bişi ???Bence yaptirmalisin . Bizede sonucu yazar misin
Cok sacma testler mi karisti ki git test yaptir ywniden birde idrar testi yap evdeMerb kizlr 3 gün önce beta HCG 558 ckti bugn 0 nasil olur byLe bişi ???
Stresten öldüm e nabizdan baktm öyle çıkmış bugünün 3 günde 0 olması imkansız düşse bile 0.1 bile yazar en azından 0 olmz kiCok sacma testler mi karisti ki git test yaptir ywniden birde idrar testi yap evde
Salı günü test yapıcam. Kan vericem. İnşallah güzel sonuç alırım. Güzel haberler paylaşırımBence yaptirmalisin . Bizede sonucu yazar misin
Aynı yerdemi yaptırdın testleri... İnşallah kimyasala dönüşmez ve sanuc yanlıştır..adet olmadıysa ümit var .bu arada idrar testi hala pozitif çıkıyor mu denedin miMerb kizlr 3 gün önce beta HCG 558 ckti bugn 0 nasil olur byLe bişi ???
Evet denedim bugn tekrar pozitif çıktı T daha kotu çıktı hatta bazı kızlarla konuştum sonucn daha çıkmamis dediler falan bn e nabizdan kontrol ettim yani doktor bana 0 falan demediAynı yerdemi yaptırdın testleri... İnşallah kimyasala dönüşmez ve sanuc yanlıştır..adet olmadıysa ümit var .bu arada idrar testi hala pozitif çıkıyor mu denedin mi
Canim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canimEvet denedim bugn tekrar pozitif çıktı T daha kotu çıktı hatta bazı kızlarla konuştum sonucn daha çıkmamis dediler falan bn e nabizdan kontrol ettim yani doktor bana 0 falan demedi
Ay inşallh inslahh inslahhhh zten kizlar morel verdi içim rahatladı biraz fotoğraf flnda attm direk 00.00 yazmiyo zten sdece 0 yaziyo bnm önceki aylardan kalma testlerim 00.00 yaziyr hepCanim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim
Aynen bak hiccc stres yapma ki dediginde imkansiz birsey sifir olmasi sen hamileliginin keyfini çikar boyle seylere takilmaAy inşallh inslahh inslahhhh zten kizlar morel verdi içim rahatladı biraz fotoğraf flnda attm direk 00.00 yazmiyo zten sdece 0 yaziyo bnm önceki aylardan kalma testlerim 00.00 yaziyr hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?