Gebelik olabilir mi.?

Iyi aksamlar benim ikinci hamileligim olucak nasipse ama dun test yaptim tek cizgi reglime 8 gun vardi duramadim yaptim tutmus mu bilmiyorum bnde kizimda 1hafta kala cikmisti bilemedim :-(

Aynı yerdemi yaptırdın testleri... İnşallah kimyasala dönüşmez ve sanuc yanlıştır..adet olmadıysa ümit var .bu arada idrar testi hala pozitif çıkıyor mu denedin mi
Evet denedim bugn tekrar pozitif çıktı T daha kotu çıktı hatta bazı kızlarla konuştum sonucn daha çıkmamis dediler falan bn e nabizdan kontrol ettim yani doktor bana 0 falan demedi

Evet denedim bugn tekrar pozitif çıktı T daha kotu çıktı hatta bazı kızlarla konuştum sonucn daha çıkmamis dediler falan bn e nabizdan kontrol ettim yani doktor bana 0 falan demedi
Canim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim

Canim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim
Ay inşallh inslahh inslahhhh zten kizlar morel verdi içim rahatladı biraz fotoğraf flnda attm direk 00.00 yazmiyo zten sdece 0 yaziyo bnm önceki aylardan kalma testlerim 00.00 yaziyr hep

Ay inşallh inslahh inslahhhh zten kizlar morel verdi içim rahatladı biraz fotoğraf flnda attm direk 00.00 yazmiyo zten sdece 0 yaziyo bnm önceki aylardan kalma testlerim 00.00 yaziyr hep
Aynen bak hiccc stres yapma ki dediginde imkansiz birsey sifir olmasi sen hamileliginin keyfini çikar boyle seylere takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…