- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 23
- 34
- Konu Sahibi My life my decision
-
Ilk mi olucak cnm. Söyle soliim sana ne olur bak sakin stres yapma bol bol kalpten dua et bebek icin tekrarla allah bi duaya dileğe sabirla bol dua ettigin zaman allah inan seni duyuyor ve elini geri çevirmiyor. Stressssssss sakinnnn yapma cok yapiyosun akisina birak bekleee benim 3 cu denemem de oldu 10 yasinda kizim var. Ama 3 ay boyunca dua ettm kandil gunu namazda dua ettm hergece yatarken dua ettim rabbm kabul etti ilk 2 ay senin gibi sabirsizdim deli oluyordum resmen. Sonra aman yasim daha 29 rabbim ins bu seme versin acelesi yok dedim bak oldu allahin izniyleKm versem
Hayır kan vermedim Beş senedir her namazın sonunda ediyorum içindeki kadir geceleri kandiller her şeyi dahil iyi biliyorum Rabbim vermiyorsa güzelleştiriyordur ama gelsin artıkIlk mi olucak cnm. Söyle soliim sana ne olur bak sakin stres yapma bol bol kalpten dua et bebek icin tekrarla allah bi duaya dileğe sabirla bol dua ettigin zaman allah inan seni duyuyor ve elini geri çevirmiyor. Stressssssss sakinnnn yapma cok yapiyosun akisina birak bekleee benim 3 cu denemem de oldu 10 yasinda kizim var. Ama 3 ay boyunca dua ettm kandil gunu namazda dua ettm hergece yatarken dua ettim rabbm kabul etti ilk 2 ay senin gibi sabirsizdim deli oluyordum resmen. Sonra aman yasim daha 29 rabbim ins bu seme versin acelesi yok dedim bak oldu allahin izniyle
OlumsuzmuCanım galiba hamilelik var silik çizgiyi gördüm
İnsan ister istemz stres yapıyor nasıl davrandınız benim hep aklımda acaba mı diyeIlk mi olucak cnm. Söyle soliim sana ne olur bak sakin stres yapma bol bol kalpten dua et bebek icin tekrarla allah bi duaya dileğe sabirla bol dua ettigin zaman allah inan seni duyuyor ve elini geri çevirmiyor. Stressssssss sakinnnn yapma cok yapiyosun akisina birak bekleee benim 3 cu denemem de oldu 10 yasinda kizim var. Ama 3 ay boyunca dua ettm kandil gunu namazda dua ettm hergece yatarken dua ettim rabbm kabul etti ilk 2 ay senin gibi sabirsizdim deli oluyordum resmen. Sonra aman yasim daha 29 rabbim ins bu seme versin acelesi yok dedim bak oldu allahin izniyle
Stres yapılırsa hamile kalmak zorlaşıyormuş öylemiAynen bak hiccc stres yapma ki dediginde imkansiz birsey sifir olmasi sen hamileliginin keyfini çikar boyle seylere takilma
Gebelik inan bana umursamayinca başına gelen birşey stres yapmican adetim gelcekmi gelmicekmi diye dusnursen gununde adet olmazsin heveslenirsin ama stresten boyle olmus olur o yuzden akisina birak canimStres yapılırsa hamile kalmak zorlaşıyormuş öylemi
Ilk iki ay olsun diye beynimde adepte ettim olmayinca amannnn dedim rabbim ne zamn verrse zaten bitane var . Rabbm yazdiysa olur dedim acelesi yok rabbm hic olmayanlara versin dedim dusunmedim pek 3 cu ayda oldu cnmİnsan ister istemz stres yapıyor nasıl davrandınız benim hep aklımda acaba mı diye
İster istemez aklına gelmiyor mu canım ağrı olunca adet yaklaşıncaIlk iki ay olsun diye beynimde adepte ettim olmayinca amannnn dedim rabbim ne zamn verrse zaten bitane var . Rabbm yazdiysa olur dedim acelesi yok rabbm hic olmayanlara versin dedim dusunmedim pek 3 cu ayda oldu cnm
Ama ister istemez aklına geliyor insan ya ağrı falan oluncadaGebelik inan bana umursamayinca başına gelen birşey stres yapmican adetim gelcekmi gelmicekmi diye dusnursen gununde adet olmazsin heveslenirsin ama stresten boyle olmus olur o yuzden akisina birak canim
Bende gordumÜstteki ovulasyon testi, alttaki gebelik testi.
Yok cnm dedigim gibi ne zamn olursa dedimİster istemez aklına gelmiyor mu canım ağrı olunca adet yaklaşınca
Bende bütün belirtileri yaşıyordum aslında adettede hepsini yaşıyorum ama içimde heyecan vardı bide yumurtlama gününde ilişki olunca olabilir dedim test yaptım negatifYok cnm dedigim gibi ne zamn olursa dedim
Gebelik Testim negatif çıktıBende gordummaşallah hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin
Adet olmadım. Hamile değilimAdet oldn mu acaba son durum nedir sende msjları okudum merak ettm
Ama silik var orda negatif olmuyor ki yani ben oyle biliyorum yeni olunca silik cikiyo nasil negatif cikmis oluyorGebelik Testim negatif çıktı
En son beta hcg 3.5 olmuştu. Değerim düştü iyice. Negatif gebelik yok. Ama gebelik testinde ikinci çizgiyi birkaç defa gördümAma silik var orda negatif olmuyor ki yani ben oyle biliyorum yeni olunca silik cikiyo nasil negatif cikmis oluyor
10a kadar cikti sonra indi mi canimEn son beta hcg 3.5 olmuştu. Değerim düştü iyice. Negatif gebelik yok. Ama gebelik testinde ikinci çizgiyi birkaç defa gördüm
Pardon canim yanlislikla sana yazdim bunuEn son beta hcg 3.5 olmuştu. Değerim düştü iyice. Negatif gebelik yok. Ama gebelik testinde ikinci çizgiyi birkaç defa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?