- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Canım galiba hamilelik var silik çizgiyi gördümÜstteki ovulasyon testi, alttaki gebelik testi.
Bnmde bu ay iki defa farklı zamanlarda ovulasyonum pozitif cikyrBende 7 8 Nisan yumurtlama gördüm 9 nisan çatladı. 2. Kez yumurtlama gördüm 11 12 Nisan. 13ü çatladı. 11 13 nisanı değerlendirdim.Ovulasyon testim ogünden beri pozitif. Sebebi ne olabilir.? Gebelik testi yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Ama sonra kayboluyor. İlk 5 dakika da 2.çizgi var ama.
Kesinlikle var hayırlı olsun canımÜstteki ovulasyon testi, alttaki gebelik testi.
Bu her kadında olan bir durum değilmiş. Bu konuda şanslıyız o zaman. 2. Yumurtlamada gebe kalınırsa ikiz olma şansı çok yüksek. Hadi hayırlısıBnmde bu ay iki defa farklı zamanlarda ovulasyonum pozitif cikyr
2. Yumurtalama mi gebelik mi blmiyrm p.tsi ovulasyonum 3 gündr üst üste pozitif çıkıyorBu her kadında olan bir durum değilmiş. Bu konuda şanslıyız o zaman. 2. Yumurtlamada gebe kalınırsa ikiz olma şansı çok yüksek. Hadi hayırlısı
Ben yumurtlama günümü değerlendirdim.2 gün yumurtlama oldu. 3.gün yumurtam çatladı. Onun üzerine 6 7 gün üst üste hala pozitifi gördüm ovulasyon da. Gebelik negatif çıkıyor. En son testte hafif silik 2.çizgiyi gördüm. Belki gebelik var. Erken olduğu için çıkmıyor. Bilmiyorum ki2. Yumurtalama mi gebelik mi blmiyrm p.tsi ovulasyonum 3 gündr üst üste pozitif çıkıyor
Hamilemisnz şuan pekiBen yumurtlama günümü değerlendirdim.2 gün yumurtlama oldu. 3.gün yumurtam çatladı. Onun üzerine 6 7 gün üst üste hala pozitifi gördüm ovulasyon da. Gebelik negatif çıkıyor. En son testte hafif silik 2.çizgiyi gördüm. Belki gebelik var. Erken olduğu için çıkmıyor. Bilmiyorum ki
Testlerim byLe benim son günlerde yptgm
İlk 1 dakikası geçerli.Testlerim byLe benim son günlerde yptgm
Bilmiyorum ki. Gebelik testinde çok silik bir çizgi çıktı. Ama net değil. Pazartesi tekrar yapıcam testHamilemisnz şuan peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?