Gebelik olabilir mi.?

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Bende 7 8 Nisan yumurtlama gördüm 9 nisan çatladı. 2. Kez yumurtlama gördüm 11 12 Nisan. 13ü çatladı. 11 13 nisanı değerlendirdim.Ovulasyon testim ogünden beri pozitif. Sebebi ne olabilir.? Gebelik testi yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Ama sonra kayboluyor. İlk 5 dakika da 2.çizgi var ama.

Hizli test alip bakabilirsin.Ama nasil kayboluyor onu anlamadim.Resmini atar misiniz?Benim silik çıktığında 5 haftalık hamilelik vardi

Bnmde bu ay iki defa farklı zamanlarda ovulasyonum pozitif cikyr

2. Yumurtalama mi gebelik mi blmiyrm p.tsi ovulasyonum 3 gündr üst üste pozitif çıkıyor
Ben yumurtlama günümü değerlendirdim.2 gün yumurtlama oldu. 3.gün yumurtam çatladı. Onun üzerine 6 7 gün üst üste hala pozitifi gördüm ovulasyon da. Gebelik negatif çıkıyor. En son testte hafif silik 2.çizgiyi gördüm. Belki gebelik var. Erken olduğu için çıkmıyor. Bilmiyorum ki

Hamilemisnz şuan peki

Bugün yumurtlama sonrası 15. gün kasıklarım ara ara sızlıyo. İğne batırılıyo gibi. Ve bel ağrısı gibi çok değil ama sol bel boşluğum ağrıyo eden olabilir acaba.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…