Gebelik olabilir mi.?

Canim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim
Canm bakarmisn halen sonuçlarim çıkmadı halen karşisnda 0 yaziyr napmam lazm sağlık ocağında ariyrm calip acmiyor

Bugün kan verdim. Gebelik testi aldım eve gelirken. Test negatif yine adetim 1 haftayı geçti

Eklentiler

• 15885773830692657955762096966076.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 51
Kan testimde beta hcg değerim 0.5 ti. Dün kan verdim. Bugün kan sonucum 4.7 çıktı cuma günü tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardır

canım inşallah vardır öğrendin mi sonucunu? Benimde bata 2 gün varken dün 1.28 çıktı sonucum. Çok merak ediyorum artar mi diye..

Kızlar sonucum 3.5e düşmüş. Negatif. Ama hala adet olmadım. Ve ovulasyon testim yine pozitif.Bunun sebebi ya gebelik ya kist vardır deniliyor. Gebelik yok değerlerime göre. Ama kistte yok. Çünkü 2 3 gün önce muayene oldum. Doktorum kist var demedi. Bir sorun yok dedi hatta. Anlamadım bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…