- Konu Sahibi My life my decision
bak byLe cikiyoCanim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak byLe cikiyoCanim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim![]()
Bak tamda tahmine ettigim ettigim gibibak byLe cikiyoEki Görüntüle 2627831
Bu çıkmamış halı değil mi ???Bak tamda tahmine ettigim ettigim gibi☺
Hayir cikmamis canım ara sıra gir bak yada doktorunu ara onlar bilgilendirsinBu çıkmamış halı değil mi ???
Canm bakarmisn halen sonuçlarim çıkmadı halen karşisnda 0 yaziyr napmam lazm sağlık ocağında ariyrm calip acmiyorCanim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim![]()
Direkt pazartesi gidip orda öğren sonucunu yasak oldugu icin kimse yokturdurki ordaCanm bakarmisn halen sonuçlarim çıkmadı halen karşisnda 0 yaziyr napmam lazm sağlık ocağında ariyrm calip acmiyor
Sağlık kuruluşları oldgu icn var diye biliyrm bugn 1 Mayıs olduğundan kapalı olablrDirekt pazartesi gidip orda öğren sonucunu yasak oldugu icin kimse yokturdurki orda![]()
Aynen pazartesi ögleden sonra git ögren insallah istedigin sonucu söylerlerSağlık kuruluşları oldgu icn var diye biliyrm bugn 1 Mayıs olduğundan kapalı olablr
Teşekkür ederm canm inşallahAynen pazartesi ögleden sonra git ögren insallah istedigin sonucu söylerler![]()
Testlere takılı kalma. %100 doğru çıkmayabiliyor. Adetin bir geciksin bakalım. Varsa da daha çok erkenReglime 3gun var sabah test yaptim negatif kesin hamile degilim artik umit falan kalmadı.![]()
Insallah bakalim geçikmesini beklicem artikTestlere takılı kalma. %100 doğru çıkmayabiliyor. Adetin bir geciksin bakalım. Varsa da daha çok erken
Aminn hadi hayirlisi olsunKan testimde beta hcg değerim 0.5 ti. Dün kan verdim. Bugün kan sonucum 4.7 çıktıcuma günü tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardır
![]()
Kan testimde beta hcg değerim 0.5 ti. Dün kan verdim. Bugün kan sonucum 4.7 çıktıcuma günü tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardır
![]()
Heyecanla bekliyorum. Henüz açıklanmadı. Bende de en son 4.4 tü. İnşallah değerlerimiz yükselircanım inşallah vardır öğrendin mi sonucunu? Benimde bata 2 gün varken dün 1.28 çıktı sonucum. Çok merak ediyorum artar mi diye..![]()
Heyecanla bekliyorum. Henüz açıklanmadı. Bende de en son 4.4 tü. İnşallah değerlerimiz yükselir![]()