- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
İnşallah canım benimBnde p.tsi test ypcm inşallh ikimzde güzel haber alirz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benimBnde p.tsi test ypcm inşallh ikimzde güzel haber alirz
Kuzum ne yaptın.? Test yapabildin mi.? Sonucu merak ediyorumBnde p.tsi test ypcm inşallh ikimzde güzel haber alirz
Okadr yere mesaj yazmişmki burayı unutmmmm testimm pozitif ciktiiiii İlkin 5 tL olan aldı eşim bu sabah pozitif çıkınca inanmadm elim ayagm buz kesildi tekrar gitti 20 TL olan %99 doğru olanı aldı onda da ckti hemen özel hastenyee gidip kan verdim yarn cikicakKuzum ne yaptın.? Test yapabildin mi.? Sonucu merak ediyorum
Çok sevindim senin adına. Hiç şüpheye düşme. Net pozitif sonucun. Hadi hayırlı olsunOkadr yere mesaj yazmişmki burayı unutmmmm testimm pozitif ciktiiiii İlkin 5 tL olan aldı eşim bu sabah pozitif çıkınca inanmadm elim ayagm buz kesildi tekrar gitti 20 TL olan %99 doğru olanı aldı onda da ckti hemen özel hastenyee gidip kan verdim yarn cikicakhem çok mutluym hemdeee korkuyrm halenn acaba sorun olrmu yarn ya negatif derse kabEki Görüntüle 2626232
Çok sağolun allh razi olsn hepinizden rabbim bu tutugm orucn hatrina istiyen herkese nasip etsnÇok sevindim senin adına. Hiç şüpheye düşme. Net pozitif sonucun. Hadi hayırlı olsun![]()
Cnm göz yamulmasimi sanki var çizgi eminmisnn hafif var gbiBenimde bugünkü yaptığım test. Keşke net birşeyler çıksaydı![]()
Çok çok silik bir çizgi. Bugün yumurtlama sonrası 16.gün. Var mı yok mu emin olamıyorum daCnm göz yamulmasimi sanki var çizgi eminmisnn hafif var gbi
Bnmde bugn 17. Günüm yumurtadan snra ama her insan aynı değil bn görüyorum silik çizgi sn gene kan yap bnceÇok çok silik bir çizgi. Bugün yumurtlama sonrası 16.gün. Var mı yok mu emin olamıyorum da
Peki net değil. Bir kaçgün sonra tekrar yapsam netleşir mi.? Yumurtlama sonrası 16.günde yaptım gebelik testi. Neden net değil.? Ne zaman netleşir ki.? Çok aradayımBen gördüm çizgiyi hayırlı olsun![]()
Kan testinde çıkar zaten. En net çizgi için adetten bi 6 7 gün gecikmeyi beklemen gerekir. Ben de silik ile ogrenmistim adet gunum gelmeden. Hemen hemen herkes böyle öğreniyor merak etme.Peki net değil. Bir kaçgün sonra tekrar yapsam netleşir mi.? Yumurtlama sonrası 16.günde yaptım gebelik testi. Neden net değil.? Ne zaman netleşir ki.? Çok aradayım![]()
Gebelik için çok çok iyi evetKizlar beta HCG 558.00 ckti iyi mi sizdeee
Çok heyecanlıyım inşallah gebelik vardır.?Kan testinde çıkar zaten. En net çizgi için adetten bi 6 7 gün gecikmeyi beklemen gerekir. Ben de silik ile ogrenmistim adet gunum gelmeden. Hemen hemen herkes böyle öğreniyor merak etme.![]()
Kendimde olmuş gibi bu sonuç çok mutlu oldum senin adına darısı başıma inşallahKizlaer
Çok şükür allhma![]()