• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi.?

Kuzum ne yaptın.? Test yapabildin mi.? Sonucu merak ediyorum
Okadr yere mesaj yazmişmki burayı unutmmmm testimm pozitif ciktiiiii İlkin 5 tL olan aldı eşim bu sabah pozitif çıkınca inanmadm elim ayagm buz kesildi tekrar gitti 20 TL olan %99 doğru olanı aldı onda da ckti hemen özel hastenyee gidip kan verdim yarn cikicak 🥰🥰🥰🥰 hem çok mutluym hemdeee korkuyrm halenn acaba sorun olrmu yarn ya negatif derse kab
IMG_20200427_142114.webp

Okadr yere mesaj yazmişmki burayı unutmmmm testimm pozitif ciktiiiii İlkin 5 tL olan aldı eşim bu sabah pozitif çıkınca inanmadm elim ayagm buz kesildi tekrar gitti 20 TL olan %99 doğru olanı aldı onda da ckti hemen özel hastenyee gidip kan verdim yarn cikicak 🥰🥰🥰🥰 hem çok mutluym hemdeee korkuyrm halenn acaba sorun olrmu yarn ya negatif derse kabEki Görüntüle 2626232
Çok sevindim senin adına. Hiç şüpheye düşme. Net pozitif sonucun. Hadi hayırlı olsun 🥰🙏

Peki net değil. Bir kaçgün sonra tekrar yapsam netleşir mi.? Yumurtlama sonrası 16.günde yaptım gebelik testi. Neden net değil.? Ne zaman netleşir ki.? Çok aradayım 🤷‍♀️
Kan testinde çıkar zaten. En net çizgi için adetten bi 6 7 gün gecikmeyi beklemen gerekir. Ben de silik ile ogrenmistim adet gunum gelmeden. Hemen hemen herkes böyle öğreniyor merak etme. 😂

Back