Teşekkür ederim canım ama öğretmenim istemesemde hep ayaktayım yoruluyorum bide plesenta previa olursa çok korkuyorum
merhaba arkadaslar ben yeni evliyim ve bebek istiyoruz....ben iliskiye girerken hep krem kullaniyorum daha rahat iliskiye girmek isin fakat bu gebe kalmama engel olurmu ???? suan kuru kuru iliskiye giremiyorum bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz eger krem kullanmaman gerekiyorsa????
arkadaşlar, sezeryan doğum sonrası hemen (3-5 ay içinde) hamile kalıp, problemsiz gebelik yaşayanlar var mı? nolur bilgi verin...ya da problem yaşayanlar..
ya bende bıse soracam hamıle olmamdan suphelenıyorum ama su gune kadarda antıoksıdan ılac alfa lıpoık asıt ve coenzım kullanıodum gnc nın urununu acaba bıse olurmu yaa
of
bence testi tekrarla adet olmuşsun ama üstüne görme olabilir belki??öbür türlü üşütmüşte olabilirsin(tuvalete sık çıkma):uhm:merhaba arkadslar ben yeniyim bişey sormak istiyorum aranızda tecrübeli olanlar vardır yardımcı olursanız sevinirim benim göğüs damarlarım görünmeye basladı sık idrara cıkıyorum gebelikten şüphelendim ama adet oldum fakat damarlar yerli yerinde duruyor agzıma sürekli su geliyor birde bugün test yaptım sonuç negatif bu ne anlama geliyor acaba böyle basına gelen var mı yardım edin lütfen:Saruboceq:
merhabalar,ben 6 haftalık hamileyim, 3 gündür açık renkte kanmalarım aralıklarla devam ediyor,,doktorum proluton depot iğne verdi 3günde bir, henüz akıntım sıfırlanmadı, çok endişeliyim birde corasprin verdi, sizde bu sorunu yasayan yada bu ilaçları kulaanan varmı? lütfen cevap bekliyorum...çok teşkler..
Gebelikte Mide Yanması Şikayeti Neden Olur?
Gebelikte hormonların artması ve rahmin büyüyüp mideye bası yapması mide yanmasına (göğüs - kalp bölgesinde yanma olabilir) sebep olabilir. Artan hormonların etkisiyle midenin yemek borusuyla birleştiği bölgedeki girişi gevşer ve buradan mide asiti yemek borusuna geçerek yukarı kaçar, yanma şikayetine sebep olur. Rahminde giderek büyüyüp mideye bası yapmasıyla bu şikayetler gebeliğin son aylarında daha da artar.
Mide yanmasını azaltmak için:
- Doktorunuzun önereceği mide asitini giderici ilaçları kullanabilirsiniz.
doktoronuz size hangi ilacı önerdi ismini yazabilr misiniz. bana rennie duo diye şurup verdi ama ben ilaç içme taraftarı değilim ama çok yanıyo boğazım..
kızlar bir sorum var hamile olduğumuzu en erken ne zman öğreneblriz yani ilişkiden kaç gün sonra yada misal benim adet dönemim ocak 20 si gibi yumurtlama dönemim ise bu aralar . bu dönemde hamile kalsam ocak yirmisinde adet olucam mı birde hamile olunca tomografi çektirilebilr mi cevaplarsanız sevinrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?