Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..
- Konu Sahibi Adivar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı olsun canım.ama adçayını çok fazla tüketme düşüğe neden oluyor diye biliyorum.taza sıkılımış portakal suyu domatesli tavuklu çorba çok iyi geliyor maydonozlu falan ama maydonozda çok tüketmeyin diyorlar oda düşüğe neden oluyormuş.
Nilüfercim çok teşekkür edrim bugün kendimi toparladım dediğin gibi çorba falan iyi geldi ama birşey daha sorucam sana benim kan testiyle ortaya çıktı hamile olduğum çünkü ultrasonda bişey görünmedi cumartesi günü gidicez doktora ama aklıma binbir türlü şey geliyo bu kesecik boş çıkabiliyomuşfalan bunların herhangibir belirtisi varmı?
arkadaşlar merhaba;
adet günümde kan testi yaptırdım pozitif çıktı,
çok yeni olduğu için kaç haftalık olduğu çıkmamış dedi doktor,
kendi doktorumu aradığımda sonraki hafta gelmemi söyledi çıkmayabilirmiş şimdi gidersem.
ama aklıma takıldı benim kasıklarımda ve karnımda ağrı var bu normalmidir sizce?
Evet canım bu bendede var ve genelde herkes bunun normal olduğunu sölüyor sanki hasta olcakmışsın gibi hissediyosun kendini
- 27 Şubat 2008
- 148
- 0
- 96
canım ağrılardan korkma ben 5 buçuk aylık hamileyim ve hamile kaldığım zamandan beri ağrı çekiyorum kasık ağrısı doktor normal dedi çoğu insanda olurmuş idrar testi yaptı enfeksiyondan felanmı ağrıyo die allaha şükür onda da bişey çıkmadı rahim genişledikçe dahada ağrıyo korkmana gerek yok yani
E
Emiliam
Ziyaretçi
bende kan azlığı :sinifsinif:ve gözümde uzak görme zayıflığı vardır .mafoldumben
bu iki tür hastalık çocüğa çok ama çok zararlı .
şu an da daha kısa sürelik hamileyim .
bazı kişiler göz ameliyatının doğuştan önce bazılarıysa sonra yapılması gerektiğini söylüyor.
bu hastalıkların bana ne kadar zararı var ve en çok ne yapmam gerekiyo !!
bu iki tür hastalık çocüğa çok ama çok zararlı .
şu an da daha kısa sürelik hamileyim .
bazı kişiler göz ameliyatının doğuştan önce bazılarıysa sonra yapılması gerektiğini söylüyor.
bu hastalıkların bana ne kadar zararı var ve en çok ne yapmam gerekiyo !!
- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ediyorum :) bende 3 haftalık hamileyim. normal hayattada kabızlık yaşardım ve ellerim, ayaklarım, bacaklarım şişerdi o zamanlar ilaç kullanabiliyordum ara ara idrar söktürücü ve kabızlık için ilaç alıyordum ve rahatlıyordum. şimdi ise hiç birşey yapamıyorum (( kabızlık biryandan, şişlik bir yandan, ayaklarım acıyor artık işyerinde ayakkabının içinde. bolbol su içiyorum, kayısı suyu yaptım evde kendim onu çiyorum, mısır yiyorum, kuru kayısı yiyorum aç karna ama tık yok ( önerisi olan var mı??????
arkadaslar be su an arastırıyorum
en kolayı suda dogum gozukuyor ama turkıyede cok az yerde var bıde tecrube onemlı bu ıste
bıtek ankarada zekaıtuncer hastanesınde varmıs sanırım onlar yılda 500 kadını dogurtuyırmus suda
hem kolay hemde epızyon atılmıyor sanırım
bırde kısa surede dogum gerceklesıyor
bayanlar bızde orgutlenelım ve ıstanbuldakı hatta turkıyenın tum dogum hane ve hasstanelerınden suda doguma tesfık edelım neden olmadıgını sorgulayalım boyle kolayı varken nıye acı cekelımkı dımı ama
en kolayı suda dogum gozukuyor ama turkıyede cok az yerde var bıde tecrube onemlı bu ıste
bıtek ankarada zekaıtuncer hastanesınde varmıs sanırım onlar yılda 500 kadını dogurtuyırmus suda
hem kolay hemde epızyon atılmıyor sanırım
bırde kısa surede dogum gerceklesıyor
bayanlar bızde orgutlenelım ve ıstanbuldakı hatta turkıyenın tum dogum hane ve hasstanelerınden suda doguma tesfık edelım neden olmadıgını sorgulayalım boyle kolayı varken nıye acı cekelımkı dımı ama
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ediyorum :) bende 3 haftalık hamileyim. normal hayattada kabızlık yaşardım ve ellerim, ayaklarım, bacaklarım şişerdi o zamanlar ilaç kullanabiliyordum ara ara idrar söktürücü ve kabızlık için ilaç alıyordum ve rahatlıyordum. şimdi ise hiç birşey yapamıyorum (( kabızlık biryandan, şişlik bir yandan, ayaklarım acıyor artık işyerinde ayakkabının içinde. bolbol su içiyorum, kayısı suyu yaptım evde kendim onu çiyorum, mısır yiyorum, kuru kayısı yiyorum aç karna ama tık yok ( önerisi olan var mı??????
arkadaşım bende gebelikten önce kabızlık çeken çoğunluktandım.benim bulduğum en iyi çözüm sabah aç karına 1 büyük bardak ılık su içmek,bana çok iyi geldi.Diğer yazdıklarını bende denedim ama bende işe yaramadı.
birde kuru kayısıyı geceden çok az suyun içinde bırak sabah bunu blendırdan geçir onu iç,
buda çok iyi geliyor.
arkadaşlar 11 haftalık hamileyim, ama sürekli bulantı, ne yesem çıkarıorum, doktorum ilaç önerdi ama ben kullanmak istemiyorum, bebek beslenemio die çok korkuyorum , bu konuda bi önerisi olan var mı
arkadaşım doktorunun önerdiği ilaç nedir bilmiyorum ama bana zencefil hapı verdi dr.memnunum şimdilik,tavsiye ederim sanada.
Arkadaşlar, artık bebek istediğimiz için dr folikasit kullanmamı söyledi. Günde 3 defa almam gerekiyor. Ama bazen unutuyorum. 3'ünü mesela birer saat arayla içsem bir şey olur mu? Yoksa mutlaka her haptan sonra 8 saat geçmesi mi gerekiyor?
bende gebelik öncesi folik asite başlamıştım dr tavsiyesi ile ama ben günde 1 defa alıyordum folik asiti sana ne verdi dr ben folbiol kullanıyordum..
bende gebelik öncesi folik asite başlamıştım dr tavsiyesi ile ama ben günde 1 defa alıyordum folik asiti sana ne verdi dr ben folbiol kullanıyordum..
Doktorum bana folicplus yazdı canım.
- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
arkadaşım bende gebelikten önce kabızlık çeken çoğunluktandım.benim bulduğum en iyi çözüm sabah aç karına 1 büyük bardak ılık su içmek,bana çok iyi geldi.Diğer yazdıklarını bende denedim ama bende işe yaramadı.
birde kuru kayısıyı geceden çok az suyun içinde bırak sabah bunu blendırdan geçir onu iç,
buda çok iyi geliyor.
teşekkür ederim nusem artık sabredicez çözüm bulamassak ((
- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
slm gül bendede var kabızlık hamileyim altı haftalık ben çareyi alman çayında buldum belki sizede yaralı olur iyi günleropuyorumnanaktan
ayyy canım bi araştırıp deneyim inş.. iyi gelir sağolasın
çok teşekkür edrim bugün kendimi toparladım dediğin gibi çorba falan iyi geldi ama birşey daha sorucam sana benim kan testiyle ortaya çıktı hamile olduğum çünkü ultrasonda bişey görünmedi cumartesi günü gidicez doktora ama aklıma binbir türlü şey geliyo bu kesecik boş çıkabiliyomuşfalan bunların herhangibir belirtisi varmı?
Merhaba canım düzelmene sevindindim.Çok uzun süre oldu buraya bakmayalı kusura bakma.Şimdi ne yaptın bilmiyorum ama inşallah bebiş iyidir.
Meraba kızlar ben 10+2 haftalık hamileyim.Benimde hamileliimin balangıcından beri ağrı sancı vardı 6. haftada lekelenme oldu çok şükür bebekte bi sorun çıkmadı hala progestan kullanıyorum.Ama doktor bebeğin eşinin rahim ağzında olduğunu söyledi.Hala arada lekelenöe tarzında kanamam oluyor.Bende düşük yapmaktan çok korkuyorum ilk hamileliğim.Aranızda benim durumumda olan varmı:uhm:
Meraba kızlar ben 10+2 haftalık hamileyim.Benimde hamileliimin balangıcından beri ağrı sancı vardı 6. haftada lekelenme oldu çok şükür bebekte bi sorun çıkmadı hala progestan kullanıyorum.Ama doktor bebeğin eşinin rahim ağzında olduğunu söyledi.Hala arada lekelenöe tarzında kanamam oluyor.Bende düşük yapmaktan çok korkuyorum ilk hamileliğim.Aranızda benim durumumda olan varmı:uhm:[/QUOTE]
Cnm sen hic kafana takma, kanamanin sebebi belliymis..plesantanin asagida olmasi butun hamilelik boyunca kanama yapabilir.buda seni korkutmasin cunku sebebi belli Allah korusun nedenini bilmedigin ani kanamalar daha kotu..plesantanin asagida olmasi kanamaya ve dogumda etki yapar sadece..ama asiri dikktali olman lazim hamileligin boyunca agir kaldirma, cok yorulma..
insallah hersey yolunda gider
Cnm sen hic kafana takma, kanamanin sebebi belliymis..plesantanin asagida olmasi butun hamilelik boyunca kanama yapabilir.buda seni korkutmasin cunku sebebi belli Allah korusun nedenini bilmedigin ani kanamalar daha kotu..plesantanin asagida olmasi kanamaya ve dogumda etki yapar sadece..ama asiri dikktali olman lazim hamileligin boyunca agir kaldirma, cok yorulma..
Teşekkür ederim canım ama öğretmenim istemesemde hep ayaktayım yoruluyorum bide plesenta previa olursa çok korkuyorum
merhaba arkadaslar ben yeni evliyim ve bebek istiyoruz....ben iliskiye girerken hep krem kullaniyorum daha rahat iliskiye girmek isin fakat bu gebe kalmama engel olurmu ???? suan kuru kuru iliskiye giremiyorum bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz eger krem kullanmaman gerekiyorsa????