slm arkadaşlar ben de 11 haftalık hamileyim ikili testi vajınal ultrasonal mı yaoıyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba arkdaşlar 8 haftalık gebeyim ama adet ağrısı gibi arada ağrım oluyor acaba normal mi???
kızlar benim sabah biraz karnım daha doğrusu sağ tarafı ağrıdı ama az bir ağrı hani hafif adet ağrısı gibi ama önemsemedim dayanılmaz değildi bu tür ağrılar normal diye duymuştum doğru mu bilen biri var mı acaba?
bir de dün (afedersiniz) büyük tuvaletimi yaparken biraz acıdı kabız gibiyim heralde hatta sonrasında da tüm gün acıdı, ne yapmam lazım sizce? hemoroid başlangıcı filan değildir di mi? ay ben çok endişelendim ama sık kabız olmuyorum birkaç gündür var bu durum, bugün daha iyiyim ama endişeleniyorum.[/QUOTE
ağrılar oluyo ben doğurmak üzereyim o zamanlar benimde oluyodu...
hemoroid olabilirsin gebelikte normal tuvalette sıcak su çok yakmayacak şekilde kullanırsan daha çabuk geçmesini sağlarsın soğuk su daha kötü yapıyo bide kuru peçete yerine ıslak mendil kullan temizlemek için... ben olduğunda öyle yaptım 3-4 gün içinde geçmişti... sıkıntı etme.. allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın...hihoyyyt
mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi
ya kızlar vajinal ultrason ne oluyo keseye bakmak ıcınmı yapılıo
mrb kızlar daha ilk hamileliğim ve normal doğum istiyorum ama sonta takmak ne oluyor bilmiyorum .
mutlaka yapılıyormu acaba doğumda
selam arkadaşlar 5haftalık hamileyim ama üşüttüm galiba baş ağrısı brun akıntısı ve biraz boğazlarda şişlik var neyapmam lazım adaçayı içiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?