Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..

kızlar benim sabah biraz karnım daha doğrusu sağ tarafı ağrıdı ama az bir ağrı hani hafif adet ağrısı gibi ama önemsemedim dayanılmaz değildi bu tür ağrılar normal diye duymuştum doğru mu bilen biri var mı acaba?
bir de dün (afedersiniz) büyük tuvaletimi yaparken biraz acıdı kabız gibiyim heralde hatta sonrasında da tüm gün acıdı, ne yapmam lazım sizce? hemoroid başlangıcı filan değildir di mi? ay ben çok endişelendim ama sık kabız olmuyorum birkaç gündür var bu durum, bugün daha iyiyim ama endişeleniyorum.

Mrblar. Ben 5+6 hamileyim. Eşim çok aktif biri. Daha dün akşam dans ettik eğlendik. Aşırı zıplamadım tabi..Hafta sonları da balığa gidiyoruz beraber. Bu hareketliliğin bebeğe bir zararı olur mu acaba?

slm arkadaşlar ben de 11 haftalık hamileyim ikili testi vajınal ultrasonal mı yaoıyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.

mrb kızlar daha ilk hamileliğim ve normal doğum istiyorum ama sonta takmak ne oluyor bilmiyorum .
mutlaka yapılıyormu acaba doğumda

mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi

arkadaşlar merhaba;
adet günümde kan testi yaptırdım pozitif çıktı,
çok yeni olduğu için kaç haftalık olduğu çıkmamış dedi doktor,
kendi doktorumu aradığımda sonraki hafta gelmemi söyledi çıkmayabilirmiş şimdi gidersem.
ama aklıma takıldı benim kasıklarımda ve karnımda ağrı var bu normalmidir sizce?

selam arkadaşlar 5haftalık hamileyim ama üşüttüm galiba baş ağrısı brun akıntısı ve biraz boğazlarda şişlik var neyapmam lazım adaçayı içiyorum ama

selam arkadaşlar 5haftalık hamileyim ama üşüttüm galiba baş ağrısı brun akıntısı ve biraz boğazlarda şişlik var neyapmam lazım adaçayı içiyorum ama

Hayırlı olsun canım.ama adçayını çok fazla tüketme düşüğe neden oluyor diye biliyorum.taza sıkılımış portakal suyu domatesli tavuklu çorba çok iyi geliyor maydonozlu falan ama maydonozda çok tüketmeyin diyorlar oda düşüğe neden oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…