benim ilk hamileliğimde başıma gelmişti rahat ol doktora gidince kalp atışlarını dinliceksin .. bendede soru işareti kalmıştı aklımda seni anlıyabiliyorumArkadaşlar merhaba. Hamile olduğum salı günü kesinleşti. Bugün usg'de kese göründü fakat bebek görünmedi 4 hafta 5 günlük büyük ihtimalle
Doktor endişe edicek bişeyi yok. Haftaya bakacağız tekrar dedi. Ama ben tabi biraz üzüldüm. Normal mi bu daha küçük ondan mı kesenin içinde bi gölge var gösterdi doktor ama kesin bişey demedi. Ne düşünüyorsunuz acaba ???
yedinci haftada duyulması lazım ama belki geç döllenme olmuştur ve henüz yedi haftalık değildir belki.doktor biraz daha bekleyelim diyecektir.inşallah sağlıklı bi şekilde duyarsın canım sıkma canınıMerabaaa kalp atislarinin 7 haftada duyulmamasi normalmiiiii
Ilk haftalarda olması normal benim de 12 hafta kasık ağrım vardı ve kahve akıntım ama şimdi herşey normal çok şükürArkadaşlar su anda 6. Haftadayiz. Kasiklarimda hafif sanci ve kramplar oluyor sanki adet olacakmış gibi. Bunlar normal mi? Bir arkadaşım gebelikte böyle sancı olması iyi birsey degil dedi. Korktum
benımde 6 haftam bıraz kasık agrısı da bende var birazda iştahim kesılde.bulantılarnz basladımıArkadaşlar su anda 6. Haftadayiz. Kasiklarimda hafif sanci ve kramplar oluyor sanki adet olacakmış gibi. Bunlar normal mi? Bir arkadaşım gebelikte böyle sancı olması iyi birsey degil dedi. Korktum
Iştahım kesildi. Bende mide yanması var, bir de tvdeki pizza ve hamburger reklamlarindan çok tiksiniyorumBrn
benımde 6 haftam bıraz kasık agrısı da bende var birazda iştahim kesılde.bulantılarnz basladımı
Cok garıp benim de tek canımın cektıgı onlar tatlıdan bıraz sogudumIştahım kesildi. Bende mide yanması var, bir de tvdeki pizza ve hamburger reklamlarindan çok tiksiniyorum
Yeni geldim aranizaa bende de akinti var 5haftalik hsmileyim acik pembemi anlaayamadimKimse yokmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?