sanmam olacağını ama doktoruna danış istersenArkadaşlar makatta çatlak oluştu kabizliktan. Vazelin sürdüm bir kac kere. Bebeğe bir zarari olur mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmam olacağını ama doktoruna danış istersenArkadaşlar makatta çatlak oluştu kabizliktan. Vazelin sürdüm bir kac kere. Bebeğe bir zarari olur mu acaba?
Hamile olabilirmiuim
Aynen aynen bende tiksiniyorumIştahım kesildi. Bende mide yanması var, bir de tvdeki pizza ve hamburger reklamlarindan çok tiksiniyorum
Ben çok komiğim ya. Bi keresinde haberlerde çıkan apaçi tipli bir delikanlidan tiksindim midem kalktıAynen aynen bende tiksiniyorum
Benim araba aşermeme benzemiş bu hahaBen çok komiğim ya. Bi keresinde haberlerde çıkan apaçi tipli bir delikanlidan tiksindim midem kalktı
Yedikkerine dikkat etve ayaklarini sicak tut. Gecmezse doktoruna daniş derim.5 haftalık hamileyim çok kötü gaz sancılarım var. Normalmi bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğnide bilmiyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yardımmmm
32+1de ayrildim.yani doguma 8 hafta kalaÇalışan anneler doğum iznine doğuma kac hafta kala ayrıldınız acaba?
Ya dr cikmaz diyo cnm cok kararsiz kaldim. E cikmiyosa test cift cizgi hatali mi ki. Bnm adet im 17 sinde bitti cnm. Yani 17 gun gecmis saglik ocagina gitsem yapilio mu cnmaz da olsa bthcg çıkar canım. Bence git acilde yaptır. Adetimden 23 gun sonra yaptırdım değer 100 çıkmıştı
Himm basladigi tarihe gore o zmn 23 gun olmus . Olmazsa yarin tekrar bi test daa yapiyim sonra da bthcg baktiririmbide testin pozitif çıkması ayrıca ilginç. Olmazsa bi test daha yap
İdrar testinde bile cikms kanda mi cikmicak doktor sacmalams Canm önce kana sonra idrara geciyo kese gozkmeyeblr ultrasonda n onuda sonra gorursnKizlar ya bugun erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. Yalniz adetim sonuncusu gecikmisti simdikinin tarihini tam bilemiom o yuzden. Son adetim 11-17 aralikti. Sizce belli olur mu simdiden ya . Bugun de hast ye gittim idrar yolu enfeksiyonu varmis ilaclari kullanmadim henuz eminolamadim. Hastanede dr a dedim bthcg baktirmk istiom die daha belli olmaz dedi tarihi soyleyince