Ya cnm bilmiom ki bn anlamiom cidden doktorlariİdrar testinde bile cikms kanda mi cikmicak doktor sacmalams Canm önce kana sonra idrara geciyo kese gozkmeyeblr ultrasonda n onuda sonra gorursn
Kanda çıkar canım sen yaptr kan testi kalp atışı kese gozkmeyeblr tabi küçük olduğu içinYa cnm bilmiom ki bn anlamiom cidden doktorlari
Ilaclari da kullanmiom ne olur ne olmaz die
Ayy ins cnm guzel haberler duyarimm. Senin gibi boyle 37.haftalaea gelirim :)Kanda çıkar canım sen yaptr kan testi kalp atışı kese gozkmeyeblr tabi küçük olduğu için
İnşallah canım öğren çabucak geciyo zaman zaten :)Ayy ins cnm guzel haberler duyarimm. Senin gibi boyle 37.haftalaea gelirim :)
Ins cnm ya piht da var bnde dualarinizi bekliorumİnşallah canım öğren çabucak geciyo zaman zaten :)
Ederz Canm :)Ins cnm ya piht da var bnde dualarinizi bekliorum
bizde 7 ay korunmasiz birlikte olduk. bir yil olmamasi normal diyor dr lar. yumurtlama zamanina dikkat edin yetermerhaba arkadaşlar ben 10 aylık evliyim 20 mayısta regl oldum ve bugüne kadar eşimle korunmadan ilişkiye girdik hamile olma olasılığım nedir cevaplarsanız sevinirim
Merhaba kizlar benim adetim 4gūn gecikti henūz daha test yapmadim
Arada bi sicak basmasi ve karin şşkinliği ve iştah artışı haricinde bi belirtim yok.normalde olmayan dūn fark ettiğim bişey oldu
Eşimle ilişkiye girerken vajinamda yanmam olduo esnada .beni rahatsiz edecek kadar.
Bunu yaşayan varmi
merhaba benim doktorum dayanamayacağın kasık ve bel ağrıları olduğunda tehlikelidir o zaman hastanaye gel hemen demişti. bebek büyüdükçe rahime baskı yaptığı için ara ara ağrıların girmesi normaldir diye de eklemişti.Merhaba lar ben 7haftalik hamileyim gebeligin başından beri 5-10 saniyelik kramplar ve sancilarim oluyor (günde bi kac defa ) ve bu sancidan sonra akintim geliyor. Hiç kanamam olmadı ama bu kramplar beni korkutuyor sizce normal mi lutfen cevap verin
10 hafta 5 günlük hamilesin. Beklenen doğum tarihi 3 eylül. Bebeğin yaklaşık 4 santim :)merhaba bana doktorum 2 buçuk aylık hamile olduğumu söyledi ultrason kağıdında yazanlardan pek anlamadım resimde sağ altta ve üstte yazanlar ne anlama gelir
bizde bu şekilde kan grubu. 28. haftada bir iğne ve doğumdan sonra çocuk pozitif kan taşıyorsa iğne yapılıyor çocuk da anne gibi negatifse yapılması gerekmiyor. hamilelik öncesi yapılacak bir şey yokKadın kan grubu negatif, erkek pozitif olan var mı ? Gebelik olmadan önce bişey yapılıyor mu ?
bizde bu şekilde kan grubu. 28. haftada bir iğne ve doğumdan sonra çocuk pozitif kan taşıyorsa iğne yapılıyor çocuk da anne gibi negatifse yapılması gerekmiyor. hamilelik öncesi yapılacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?