Arkadaşlar merhaba. Hamile olduğum salı günü kesinleşti. Bugün usg'de kese göründü fakat bebek görünmedi 4 hafta 5 günlük büyük ihtimalle
Doktor endişe edicek bişeyi yok. Haftaya bakacağız tekrar dedi. Ama ben tabi biraz üzüldüm. Normal mi bu daha küçük ondan mı kesenin içinde bi gölge var gösterdi doktor ama kesin bişey demedi. Ne düşünüyorsunuz acaba ???
Kimyasal gebelik olabilir ya da kesede sıkıntı var. Her şekilde acile gidin, kanama kesici ilaç veriyorlar,Bayanlar ne olur yardim edin.
Pazartesi gumu hamile oldugumu ogrendim. Doktora gittim oda dogruladi. Adetden once ogrendim ben bunu. Şimdi lavobya gittim hafif pembemsi bir leke gordum akintiyla karışık. Bugun normalde adet gunumdu. Ne olmus olabilir doktora mi gitsem. Off
Ole kanamam yok ama akintiyla karisik bir leke geldi. Az once tekrar gittim yoktu. Kan degerimi 2 kez takip etti normal gebelik dedi doktor. Buna ragmen olmayabilir mi yaniKimyasal gebelik olabilir ya da kesede sıkıntı var. Her şekilde acile gidin, kanama kesici ilaç veriyorlar,
Bir çok kadın regl öncesi hamile kalıyor ama test yapmadığı için bilmiyor, regl olunca da farkına varmıyor ama öncesinde yapıp hamile olduğunu görenler regl zamanı kanla bu süreci yaşıyor ve kimyasal düşük yaptıklarını farkediyor o yüzden regl öncesi test yapmamak lazım aslında.Ole kanamam yok ama akintiyla karisik bir leke geldi. Az once tekrar gittim yoktu. Kan degerimi 2 kez takip etti normal gebelik dedi doktor. Buna ragmen olmayabilir mi yani
Bir çok kadın regl öncesi hamile kalıyor ama test yapmadığı için bilmiyor, regl olunca da farkına varmıyor ama öncesinde yapıp hamile olduğunu görenler regl zamanı kanla bu süreci yaşıyor ve kimyasal düşük yaptıklarını farkediyor o yüzden regl öncesi test yapmamak lazım aslında.
Degerlere bağlı, yüksek mi iyi katlanmış mı bakmak lazım.
Kan kahverengi ise eski kandır çok risk değil ama pembe ve kırmızı ise yenidir, ya regl kanı ya kesede kanama vardır.
Ben gene bir doktora görünürdüm, siz bilirsiniz.
Cok rahat karından ultrasonla görülecektir aksi bir durum olmazsa.İlk muayenem ve kan testim bu ayın 1'inde oldu kan değerim 536,72 çıkmıştı bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi yarın randevum var inşallah görebilirim sizce tekrar kan testi isteyecek midir?
İnşallah bakalım :/Cok rahat karından ultrasonla görülecektir aksi bir durum olmazsa.
Kan testi istemez tekrar.
hamilelik döneminde olur kan basinci artiyor çünkü yapacak bisey yok gecici bunlar tabikiYa bende bir soru sormuştum bacaklarımda damar çıkmaya başladı ne yapabilirim diye cvp alamadım lütfen cevaplarmısınız
Canim burasi sakin bir topik 2016 matis anneleri topigine gel :)) bu arada ben dun gittim duymadik ama gorduk nasil attiginiKızlar Dr a gittim 4-5 haftalık dedi karından ultrasonda keseyi gördük bu çarşamba gelin kalp atışlarını duymak için dedi erken değil mi ki ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?