- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
erhabalar arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var. Biz nişanlım la beraber olduk Martin 10nunda prezervatif kullandıgi halde dışarda bosaldi ama benim her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım bu ayın 16sinda bthcg batırdım 0.28 çıktı adette oldum ama sokturucu kullandim sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?? Lütfen yardım edinBende nette video izlemiştim saç boyatmada sıkıntı yok yanlız boyanın keskin kokusunu mümkün olduğunca içine çekmemek gerekiyormuş.yani boyattın beklerken dışarda falan beklemek gerek
Arkadaşım nişanlın Prezervatif kullanmış dışarı boşalmış ertesi gün hapı almışsın bthcg baktırmışsın adetde olmuşsun hiç ihtimal veremiyorum hamile olduğunaerhabalar arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var. Biz nişanlım la beraber olduk Martin 10nunda prezervatif kullandıgi halde dışarda bosaldi ama benim her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım bu ayın 16sinda bthcg batırdım 0.28 çıktı adette oldum ama sokturucu kullandim sizce hamilelik söz konusu olabilir mi?? Lütfen yardım edin
Yoktur dimi yaArkadaşım nişanlın Prezervatif kullanmış dışarı boşalmış ertesi gün hapı almışsın bthcg baktırmışsın adetde olmuşsun hiç ihtimal veremiyorum hamile olduğuna
Çok korkuyorum abla şimdi kasiklarimda sertlik var acayip akıntı gelio korkuyorumBu anlattıklarına göre yoktur bence de hatta milyonda 1 ihtimal bile olamaz bence. adet oldum diyorsun ablacım daha ne olsun
Merhaba 38 hafta 5 günlük gebeyim Rahim kasılmalarını doğal yollarla nasıl başlata bilirim hurma merdiven in çık bunlar hiç bir işe yaramıyor.. Bugün fesleğen yağı ve karanfil yağı kullanmaya başladım bir etkisi olurmu acaba lütfen yardım en son 2,gün önce oğlum 3 kilo 600 grdı
canım ben de 7 haftam da duydum doktor çok küçük dedi 7 haftan da gel dedi kötü düşünme BOL BOL DUA ETKimse yok mu sesimi duyaaann :'(
Cok dua ediyorum zaten ya . Elimde olmadan endiseleniorum. Bn 7+3 diye biliodum dün ultrasonda 6+3dediler. Insallah bayramdan sonra gittigimizde daa net duyariz atislari . Dua bekliyorum sizlerden de . Tskederim cevabin icin :-*Canım ben
canım ben de 7 haftam da duydum doktor çok küçük dedi 7 haftan da gel dedi kötü düşünme BOL BOL DUA ET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?