- 7 Aralık 2013
- 43
- 0
- 48
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar :)
ne olur bana yardımcı olun kafam çok karışık..adetimden 2 gün önce idrar testi aldım şu %98 dogruluk payı denilen testlerden aldım 2. çizği silik çıktı yani gözle görülüyor ama diğerisi kadar koyu degildi.çok heyecanlanmıştım genelde siliklerin sonucu gebelik oluyormuş..adetimden 1 gün önce de kan testi yaptırdım negatif çıktı o kadar üzüldümki ilkdefa kendimi gebe olmaya bu kadar yakın hissetmiştim çok ama çok üzüldüm pazar günü ise adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti henüz olmadım ne yapacagım ben şimdi kafam karıştı canım sıkkın..acaba kan testi tekrar yaptırsam bi faydası olurmu acaba diyorum hcg degeri artmişmidir yoksa kan testi negatifse hiç degişmezmi hep mi negatif çıkar ne olur yardımcı olur musunz ???
Bence tekrar yaptır.teste benimde 2.çizgi Silik çıkmıştı
çok haklısın canm telşlanmda anneyiz sonçta bende bebek çok hareket ettiği için alştım hareket etmeincede 5dk ka hemen telaşlnıorum . Telaşlandğım an yavrum anlıomu ne hemen işaret verio
allaj istedkten sonra hiç farketmez canm . Oruç tutmak zaten berekettir
allaj istedkten sonra hiç farketmez canm . Oruç tutmak zaten berekettir
Aynı durum bende de oluyor.13 haftalık hamileyim.hapşırınca özellikle sağ tarafıma ağrı saplanıyor ve hemen geçiyor.hapşırığını tutmaya çalışma rahat ol bir şey olmaz.hapşırınca kasığıma ağrı giriyo sonra geçiyo acaba bi sorun olur mu???
sağolasın cnmAynı durum bende de oluyor.13 haftalık hamileyim.hapşırınca özellikle sağ tarafıma ağrı saplanıyor ve hemen geçiyor.hapşırığını tutmaya çalışma rahat ol bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?