Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım sen doktora bir Danış bildiğim kadarıyla havuz suyu biraz sakıncalı çünkü idrar yolu enfeksiyon kapma ihtimalin olabilir denize girdiğin su temizse bişi olmaz ama deniz suyu kirli veya ölçümlerde kirli bir su ise idrar yollu enfeksiyon olabilir doktoruna Danış yinede en iyi bilgiyi doktorun verirGebeligin ilk haftalari denize girmenin bi sakincasi varmidir
canım bende senin gibi 5+6 gunlukken kese gorundu bir hafta sonra bebeği ve kalp atışını gordukselam arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim bugün kontrolüm vardı kese var ama henüz kalp atışı yok dedi doktor. haftaya tekrar bakalım dedi acaba kalp atışı hangi haftada duyulur? doktor olabilir dedi ama benim moralim çok bozuldu.
6 haftalık hamileyim sağ kasığım çok batıyo bişey olur mu
Benimkide aynıydı bebiş yerleşiyor Ondandır ama için rahat etsin git doktoruna danış seni en iyi o aydınlatır6 haftalık hamileyim sağ kasığım çok batıyo bişey olur mu
Tabikide olabilir tam bebişin Yerleşme aşamasında varsın tatilin beklesin ama ille gideceğim dersen doktoruna danış3 hafta 6 gunluk hamileyim, esimle tatile gidecegiz 1 haftalik otobus yolculugu sakincali olur mu ?
Tabikide olabilir tam bebişin Yerleşme aşamasında varsın tatilin beklesin ama ille gideceğim dersen doktoruna danış
Üzüldüm sebep neydiGec kalinmis bi cevap aslinda bu yinede sagol canim. Bebegimi 3 hafta once kaybettim.
Üzüldüm sebep neydi
Başın saolsun Allah yeniden anne Olmayı nasip etsinHaftasina gore kucuktu, gelismemisti.
Başın saolsun Allah yeniden anne Olmayı nasip etsin