Bayanlar, hiç bulantı, kusma şikayetleri hissetmemek riskli bir gebelik sürecinde olunduğunu mu gösterir.?
Belirtiler şiddetlenmelidir her hafta?
bazen midemde yanma oluyor. yumurtalı poaça yiyince olur diyorlar doğrumu acaba?? herhangi başka bir yiyecekte olmadı.bunu dışında bulantım yada kusmamda olmadı
biri beni duysuuunnnnnnnnnnnnn yaaa bunalıma girdim esimde yok evde acık sarı akıntı geliyo progestan 1 tane aldım daha fazla kullansam bi zararı olurmu cvplarınızı bekliyorm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr(((((((
herkese mrb. 2 yıllık evliyim ve son 3 aydır bebek istiyoruz.bu ay umutluyum.son ilişkimizden sonra kasıklarımda ağrılar başladı ve adet sancısı gibi ağrılarım var. buna bel ağrısı da dahil. hamile olabilirmiyim sizce??? çok sabırsızım. 2 hafta geçmek bilmedi. henüz bir hafta geçti yumurtlama döneminde ilişkiye girmiştik.hamile olanlara sesleniyorum ilk belirtilerinizde bunlar varmıydı??? lütfen bilgisi olan yazsın şimdiden teşekkürler.
kızlar hamilelikte cildimde kuruluk oluşmaya başladı fakat krem vs kullanmakta tereddüt ediyorum kullanıp memnun kaldığınız ve bize zararı olmayan kremler neledir
Maalesef bunu söylemek için çok çok erken. Kendinizi oyalayacak birşeyler bulup zaman öldürmeye çalışın. Kafaya takmak süreci zorlaştırıyor kendi deneyimime göre. Bol şans.
Mustelanın çatlak kremlerini kullanıyorum, nemlendiricisi de var.
Beta hcg 1500 uzerine ciktiginda gozukuyor. Bu hafta gorursun :)kızlar kan testim 287 çıktı ama tatil olduğundan dolayı doktora gidemedim daha..adetten önce baktırmıştım..idrar testlerimde silik çıktı..şimdi adetim 2 gün geçti..
acil doktoru 1-3 haftalık gebelik görünüyor dedi lab.sonucuna göre.en son adet tarihim 21 .09. 2013 tü..
doktora gidince nasıl bir uygulama yapacak..kese ne zaman görünecek..bilgi verirseniz çok sevinirim
Kizlar slm. Kafayi yemek uzereyim sanirim.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?