- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz seyirmesi va bacak sızlaması gebelik belirtisi olabilir mi?
hamileliğimin daha ilk ayındayım merak ettiğim şey bebeğin sağlığı ve iyi gelişmesi için ilk 3 ay çok önemliymiş diye okudum bi yerde.. ne yemeliyim ne yememeliyim bilgisi olan var mı?
kizlard bugun 4. Gun adeti olmadim hala. Bide gece burnum akiyor zannettim wc ye kalktim burnum kanamis. Az bisi kanadi sonra gecti. Sebep ne olabilir kizlar ???
hamılelık belirtisi olma ihtimali var mı? daha once burnum hıc kanamamıstı bu sekılde?
hamilelikde saunaya veya havuza denize giren varmi ?? en dusuk Sauna sicakligi bile zarar limi???
Büyük balıklar fazla miktarda civa içerdikleri için genellikle hamilelikte önerilmezler. Ton balığı ise büyük olmasına rağmen az miktarda civa içerir. Yüksek oranda Omega 3 içermesi, doymuş yağ oranlarının düşük olması ve yüksek kaliteli proteini nedeni ile ton balığı tüketilmesi gebelikte önerilmektedir. Fakat gebelikte light yani yağsız konserve ton balığı tüketilmeli ve haftadan iki kereden fazla tüketilmemelidir.
canım batıl inanç mı dersin artık ne dersen de ama kestirmeyin diyor herkeskizlar hamilelikde sac kestirmenin bi sakincasi varmi herkes baska bisi diyo
Peki anne karninda bebegi tam olaram ne zaman hissederiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm benm 5 ay oldu halahssedemedm hemşire bağırsak hareketlerimz fazla olacğından ayırt edemeyebilirmişizPeki anne karninda bebegi tam olaram ne zaman hissederiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.