arkadaşlar 24 haftalık haileyim bugün dr gıttım ve renkli büyük ultrasona girmemı söyledı ve 300 milyonmuş bize fazla geldı ve ne işe yaradığını bilmıyoruz bi bilen varmı benı bılgılendırebılır mı acaba
cnm neresı verı o kadar yuksek ucretı. ıstanbulda mı oturuyorsun? ben 60 tl ye yaptırdım o ultrasonu. Bebegın organ taraması yapılıyor onun ıcın gereklı dıye bılıyorum ben bana da yapıldı ayrıntılı ultrason yanı.
ya kızlar burası bu soru için doğru yer mi bilemiyorum. dün beta hcg yapıldı bugün sonuçta 11.81 çıktı. doktor da kesin birşey demiyorum dedi.. gebeymiş gibi davran ilaç alma ağır hareketler yapma,film çektirme dedi. ne bu şimdi?? 10 gün sonra gel dedi...hemen ben hamile moduna girmekten korkuyorum bilmiyorum nasıl şey bu?? bu arada çocuğum yok. daha önce yaşamadığım için de pek birşey bilmiyorum...
kızlar annede gebelik şekeri yüksekse bebek iri olmazmı 35 haftalığım bebeğim 1900 gram.tansiyonumda 14,5 a 8,5 muş.tansiyonda etkilermi bebeğin kilosunu
canım sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum sana ben yeni 37 haftaya girdim 3 kilo bebişim doktorum iyi dedi doktorun tansiyonunu dengede tutmak için bişey önerdimi yüksek tansiyonun bebeğe kilo aldırmadığını duymuştumda sesinki çok fazla değil ama genede dikkaat et çok tuzlu yağlı yememeye çalış
canım dr.um tuzu hayatından çıkar dedi zaten şekerli tuzlu yağlı şeyler yememeye çok özen gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?