Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende 2 aylık hamıleyım. bu aylarda cınsel yaşam durdurulmalımı yoksa bı zararı varmı? benı bılgılandırırsenız sevınırım.. tesekkurler.
arkadaşlar benimde size bi sorum olucaktı.bilgisi olan varsa cevaplarsa çok memnun olurum.
5 haftalık hamileyim.bugün ultrasonda gebelik kesem 8 mm göründü fakat bebek görünmedi.sizce bu normal mi?boş gebelikten korkuyorum.sizin ne zaman göründü gebelik kesesi içinde bebeğiniz?
içini ferah tut daha erken 1-2 haftadan kalp atışlarını duyarsınız ama her bebeğin gelişimi farklı
Benim de bebeğimin kalbi durmadan önce vajinal ultrasonda kalp atışını görmüştük.Ama ilerlemiyordu 8 haftalıkken beş haftalık gibi görünüyordu.Merak etmeyin geç atabilir ya da vajinal bakmadılarsa karından geç görülür.İnşaallah sağlıklı bir şekilde bebişi kucağına alırsın.Amin.herkese merhabalar...ben 7+2 günlük hamileyim acaba bebegin kalp atislarini ne zaman duyabilirim,almayada yasiyorum fazla dil bilmedigim icin de esim konusuyor doktorla,2 yada 4 hafta sonra demis,aslinda ben 7 haftalikken kalp atisinin duyuldugunu saniyordum,ultrason cekti doktor ama kalp sesi falan duymadim,sadece siyah bir kesenin icinde kücük bir baloncuk gibi görünüyordu,yoksa bir terslik mi var korkuyorum:18:
merhaba kızlar ben 6+5 günlük hamileyim dün biraz yordum kendimi kahverengi kan mı akıntı mı anlayamadım üç damla kadar geldi kesildi ağrım da yok korkuyorum düşük olabilir mi?
Herkese Merhaba ,
Aslında benim merak ettiğim konu daha cok gebeliğin ilk ayı ile iligli. Hamilelik yasamıs arkadaslar içinde ilk aylarda regl belirtilerine benzeyen kasık agrısı, siskinlik hissi vs yasamıs olan var mı? İlk asama belirtileri hakkında bilgi veren olursa sevnirim. tesekkürler:80:
sat göre 18+3 halimayim ma ultrasona göre 16+4 ve bu benim kafamı çok kurcalıyor bunud engelemek için dne yapabilirm fikrin öndeisi olan var mı
Kızlar yaşayan duyan vs. varsa ufack bişi danışıcam. Önemli mi onu da anlamadm.
Kontrolüm vardı. Ultrasona girdim. Zate 3. girişim 18 haftam işte ne se bakar bakmaz doktor bu ne der gibi idrarlı gelmişsin falan dedi. İdrar torban baskı yapmış dedi. Baktım sanki kese de eğrili büğrülü gibi. BEN DE 1-2 SAAT ÖNCE bişiler yemiştim hafif kahvaltılık. Açık bi çay ve yarım lt falan su içmişimdir. 4 saat falan tuvalete gitmedim bi de. ama ÖLE AMan aman idarrımı da hissetmedim. normaldi yane. 3. afta sonra ayrıntılı ultrasona giricem. Bugün bebeğin ölçüleri de normal çıktı. Önemli bişi midir acaba. Yoka geçici midir. Kese de eğrili büğrülüdü . Öemlğ olsa başka bişi olsa derdi di mi kızlar. Nie 3 hafta sonra çağırsınki. Kontrollerde bebğe baskı olan bi durum var mıdı hiç sizlerde ya. Sonuçta hep su içiorum. Atıştırıorz falan. Anlamadım işte. Bide idrara sıkışık ii olur derler . Bi de bulanıklaştırımış öle bişiler de dedi. Belki de daha erken gebelikler için iidir idrara sıkışık olma . ne se ben de ii veya kötü odundan deil de öle girdim işte konrole. İdrar var mı yok mu düşünmedim. Meğersem varmış. işte böle kızlarrr!!!!!!!! Yorumları olan olur inş. İhtimallere bakarım kendi çapımda.
idrar torbam mı yanlış yerde anlamadımki nie sıkışsın. heral o anlık bişidir . zate doktor da bişi demedi idralı gelmişin o yüzden baskı yapıo ve bulanık görünüo dedi..
beslenmene dikkat ediyormusun vitamin ilacı kullanıyormusun
vitamin alıyorum kan hapına şuan için başlamadı daha doktorum kanım normal çıkmıştı demirimde beslenme konusunda bankacı olduğum için çok düzneli beslenemesem de herşeyi yemeğe özen gösteriyorum .sabah hergün olmasada bir gün arayla mutlaka yumurtamı yiyorum akşamları sütümü içiyorum peynir zaten bol bol tüketirim onun dışında aralarda ceviz fındık fln atıştırıyorum.akiamları da kim gün sebze et balık vs herşeyden bakıldığı zaman alıyorum gerçi iştahim daha yeni yeni açılmaya başladı
sat göre 18+3 halimayim ma ultrasona göre 16+4 ve bu benim kafamı çok kurcalıyor bunud engelemek için dne yapabilirm fikrin öndeisi olan var mı