slm arkadaşlar hani halk arasında bazı batıl inançlar var ya işte hamileyken eline kına yakarsan çocuğun eli kınalı doğar saçına yakarsan saçı kınalı doğar nane içersen çocuk düşer saç kestirirsen çocuğun ömrü kısa olur vb gibi şeyler ne diyosunuz bunlara doğruluk payı varmı sizce tecrübe edenler varmı aranızda aydınlatırsanız çok sevinirim :teytey::1rolleyes:
canim benim ben böyle seylere hic inanmadim inanmyiorumda hamile kalir kalmaz 2 ayinda sacimi kestirdim 6 ayinda sacimi kestirip tönüng yaptirdim o zaman ünlüler ortada paspal paspal gessin bebgin ömrü saca bagliysa. bebegin 40 cikmadan disari cikmayin falan ne alaka cocuk hastalanyior anne adayi tüm gün evde ne yapsin bunalima girse bu bebk icin ve kendisi icinde saglikli bir sey degil onun icin kimseye inanma böyle seylerde hamilelikte hurafeler bölümlerini okuya bilirsin orda daha cok sey hakkinda bilgi edinip rahatlarsin
slm arkadaşlar hani halk arasında bazı batıl inançlar var ya işte hamileyken eline kına yakarsan çocuğun eli kınalı doğar saçına yakarsan saçı kınalı doğar nane içersen çocuk düşer saç kestirirsen çocuğun ömrü kısa olur vb gibi şeyler ne diyosunuz bunlara doğruluk payı varmı sizce tecrübe edenler varmı aranızda aydınlatırsanız çok sevinirim :teytey::1rolleyes:
sağol canım verdiğin bilgiler için rahatladım gerçekten bi de oraya bakarım çok sağol :1hug:
kızlar ben ne zaman bilgisayar başına geçsem bebeğim hiç rahat durmuyo yani hareketleri artıyo.uzandığımda yada koltuğa oturduğumda hiç hareket etmiyo
nasıl yani korktum şimdi, zaten sabahtan beri sinüzit ağrısından duramıyorum zannediyordum yoksa bilgisayardan mı etkilendim ben de, çünkü ben de ne zaman bilgisayarın başında çok kalsam yüzüme etki ediyor, boğazım kuruyor hatta ellerim uyuşuyor.
Az az bakmak lazım yani di mi, ben de 14 haftalık hamileyim bir şey olmuş mudur yaa bak şimdi de bunu kafaya takacam offff
hanımlar demir ilaçlarına başladıgımdan beri kabızlık şikayetim var tuvalette fazla ıkınmakta neticede düşük riski ama demir ilaçlarınıda almak zorundayım.ne kadar pozalı gıda yesemde su içsemde kabızım bana doğal kendinizin denediği bir yöntem önerecek varmı
hanımlar demir ilaçlarına başladıgımdan beri kabızlık şikayetim var tuvalette fazla ıkınmakta neticede düşük riski ama demir ilaçlarınıda almak zorundayım.ne kadar pozalı gıda yesemde su içsemde kabızım bana doğal kendinizin denediği bir yöntem önerecek varmı
dr a gittiğinde genel jinekolojik muayene yaptırmak istediğini gebelik düşündüğünü söylersin. o da zaten muayeneni yapıyor ve folik asite başlatıyor seni. ben gittiğimde öyle yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?