başından beri böyle 12 nisanda kontrole gittim aradaki fark 13 günden 8 e düşmüştü bakalım 10 mayısda kontorlum variki hafta geç yumurtlama olmuş olabilir. hamileliğin başından beri mi böyle yoksa sonradan mı oldu bilmek lazım. ayrıca doktorun seni zaten yönlendirir ne yapman gerektiği konusunda...
mrb, vermiş oldugunuz bilgiler icin tsk ederiz, benim ilk hamileligm ve 12haftalık kilom 62buçuk kilo idealmi acaba ilk 3ayda kac kilo alınmalıdır bu konudada aydınlatırsanz sevinirm simdiden tesekkurler.. :26:
merhaba ben 28 haftlık hamileyim ve iki gündür ölçtüğüm tansiyonum 13- 6 çıkıyo şimdişye kadar düşüktü doktorum düşük olması iyi yükselmesini kötü demişti iki gündür morelim çok bozuk ne yapmam gerekiyor bilen varmı
kızlar 7 haftalık hamileyim ve az once kanamam oldu sok oldum basına boyle bır durum gelen varmı inşallah bebegıme bırsey olmamıstır
birden fazla kalp atışı duyarak tek olmadığı da anlaşabilir sanırım...Bebeğin Kalp Atışları İlk Ne Zaman Görülür ve Duyulur?
Ultrasonla 5. - 6. gebelik haftalarında kalp atışlarını görmek mümkündür.
Bebeğin kalp atışları ilk olarak 10-12 haftalarda doppler cihazı ya da doppler ultrasonografi ile işitilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?