merhaba ben 9 haftalık hamileyim.yeşil çay içiyorum,zararı var mı?bir de hazır sütlerde katkı maddesi var diyorlar.ilerde inek sütü alıp kaynatmayı düşünüyorum,ne dersiniz?günde ne kadar süt içmeliyim?
yaşım 40,işim zor arkadaşlar.dua edin bana....
Arkadaşlar merhaba,
Ben klubünüze yeni üye oldum ama eski takipcinizim. 22 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 haftadır nefes borumda ve gırtlağımda yanma var mirmirmirmir. Bilgisi olan varmı? Önemli birşey değildir herhalde.
slm ben yeni üye oldum bazı sorularım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim...
2 yıllık evliyim ve artık bir bebişimiz olsun istiyoruz 24 nisandan beri korunmuyoruz henüz adetime var ama sabah kalktığımda içim bulanıyor arada hafif başım dönüyor yaklaşık 2 haftadırda kasıklarım ağrıyor acabaaa mı diyorum ama....
birde hesaplayıcılarda hesapladığımda 3 haftalık hamile olduğumu ve rahim içine ekilme günü ise 21 mays diyor..
rahim içine ekilme gününde herkezde kanama oluyormu....
cevaplarsanı çok sevinirim....
slm kızlar, bende 5 haftalık hamileyim..
beslenme konusunda kararsızım..
Ablam her sabah süt, peynir, yumurta, akşamlarıda illede et-tavuk-özellikle de balık yemen gerek diyor..her övünde mutlaka bir et türü yemem gerekiyor mu?
@ ecrin00
Arkadaşım benimde öle olmuştu ve doktorum rahmin büyüdüğü için ağrıların oluyo demişti..26 haftalık hamileyim bazen ara ara oluyo öle ağrılarım..telaşa kapılma hemen,doktorundan bilgi alırsan ii olur..
merhaba kizlar,
yeni bir konu acmak istemedim zaten fazlasiyla var. bu konuya yazarsam uygun olacagini dusundum..
merak ettigim su,
bebek anne karninda, karnin neresinde duruyor?
alt kisimda mi ust kisimda mi?
soruyu sormamin sebebi, karnimin alt kisminda hissttigim bir sertlik var. o bebekten mi yoksa baska birsey mi? yoksa bebek olmasi gerektiginden daha mi asaginda duruyor?
yardimci olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?