Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..

ben siteye nereden soru yazacağımı tam bilemiyorum. uygun bölüm burası mı bilemiyorum. lütfen bana cevap yazın. 8 +4 oldum. doktor bebeğin kesesinde kordon kisti gördü. böyle sorun yaşayanlar var mı. bu ilerde problemmidir. bir ay sonra ikili test yapılacak ve ne olduğu görülecekmiş. endişelyim. lütfen biri cevap yazsın.

Arkadaşlar merhaba,
Ben klubünüze yeni üye oldum ama eski takipcinizim. 22 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 haftadır nefes borumda ve gırtlağımda yanma var mirmirmirmir. Bilgisi olan varmı? Önemli birşey değildir herhalde.

slm guzgulcum bebeginin hareket etmesi icin daha zaman var ve her cocuk bir olmaya bilir kimi bebek erken oynar kimi bebekde gec onyar benim ilk cocugum bes aylikken onyamisti ikinci cocugumda dort aylikti kimildamaya baslamisti merak etme canim herhangi bir sorunun yoksa cok yakinda kimitilarini duyarsin bebisinin

kesinlikle inek sütü alıp içme,,pastörize sütlerden içmen gerek
inek sütünü kaynatmadan içtiğin taktirde tam bir bakteri ve mikrop yuvası sana ve bebeğe çok zararlı
kaynatarak içince de içerisinde ki bütün kalsiyum ve tüm yararlı maddeler ölüyor yani su içmiş gibi oluyosun..hatta fazlaca yağlı olduğu için o sütler, bide kilo alırsın...

pastörize edilmiş sütler 1 saniyeden bile kısa bir sürede kaynatılıp yine çok çok kısa bir sürede eksi derecelerin altında soğutuluyor.böylelikle hem bakteriler ölüyor hemde kalsiyum değerini hiç kaybetmiyo..

slm ben yeni üye oldum bazı sorularım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim...
2 yıllık evliyim ve artık bir bebişimiz olsun istiyoruz 24 nisandan beri korunmuyoruz henüz adetime var ama sabah kalktığımda içim bulanıyor arada hafif başım dönüyor yaklaşık 2 haftadırda kasıklarım ağrıyor acabaaa mı diyorum ama....
birde hesaplayıcılarda hesapladığımda 3 haftalık hamile olduğumu ve rahim içine ekilme günü ise 21 mays diyor..
rahim içine ekilme gününde herkezde kanama oluyormu....
cevaplarsanı çok sevinirim....

o bendede çok var canım 2 haftadır. bazen akşamları uyuyamıyprum bile şu anada bile yanıyor.

hayır canım herkeste kanama olmaz. ama bu kader erken belirtide pek olmaz psikolik olabilir eğer çok rahat edecekse yumurtlama gününden bir hafta sonra kan testi yaptır kesin sonuç alırsın . işalla ilk denemede tuturursunuzopuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm evt bende hemen olacağını sanmıyorum zaten...
salı günü doktora gidicem kontrol için bakalım ne diyecek...

slm kızlar, bende 5 haftalık hamileyim..

beslenme konusunda kararsızım..

Ablam her sabah süt, peynir, yumurta, akşamlarıda illede et-tavuk-özellikle de balık yemen gerek diyor..her övünde mutlaka bir et türü yemem gerekiyor mu?

mutlaka yemen geren 15 günde 1 kere et türü yersen yetiyormus benim doktorum öle sölemişti süt. peynir, yumurta yersen ii olur ama hep aynı şekilde beslenme değişik şeylerde dene vitamin olarak

Arkadaşlar merhaba,
34 haftalık hamileyim, vücudumda özellikle boynumda benler inanılmaz arttı, kırmızı ben olarak çıkıyor sonra kahverengileşiyor?
doğumdan sonra geçermi acaba bir bilginiz varmı?

slm kızlar 17 haftalık hamileyim dünden beri adet sancısı gibi ağrım var çok şiddetli deil ama geçmedi bi türlü dün çok sinirlenmiştim ondan sonra başladı acaba bebeğe birşeymi oldu neden ağrıyo bilgisi olan varmı

@ ecrin00

Arkadaşım benimde öle olmuştu ve doktorum rahmin büyüdüğü için ağrıların oluyo demişti..26 haftalık hamileyim bazen ara ara oluyo öle ağrılarım..telaşa kapılma hemen,doktorundan bilgi alırsan ii olur..

saol canım inşallah öyledir yarında randevum var aramadım bende ama o kadar korktumki bişeymi oldu diye kasık ağrısı oluyorda adet ağrısı ilk defa oldu

Ultrason bebeğe zarar veriyor mudur acaba ?Her ay kontrole gitmesem mi diye düşünüyorum.Kanser etkisi falan var diye duydum

Son düzenleme:
merhaba kizlar,
yeni bir konu acmak istemedim zaten fazlasiyla var. bu konuya yazarsam uygun olacagini dusundum..
merak ettigim su,
bebek anne karninda, karnin neresinde duruyor?
alt kisimda mi ust kisimda mi?
soruyu sormamin sebebi, karnimin alt kisminda hissttigim bir sertlik var. o bebekten mi yoksa baska birsey mi? yoksa bebek olmasi gerektiginden daha mi asaginda duruyor?
yardimci olabilir misiniz?

önce aşağıda oluyor sonra büyüdükçe yukarı çıkıyor.

merhaba bayanlar bende 13 haftalık hamıleyım ve 57 kıloyla hamıle kaldım boyumda 1.75 yanı zayıftım ama bu aralar karnımçok büyüdü sizce normal mii ben tedırgin oldum .. hala aynı kılomdayım..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…