Ultrason bebeğe zarar veriyor mudur acaba ?Her ay kontrole gitmesem mi diye düşünüyorum.Kanser etkisi falan var diye duydum
iyi günler diliyorum size bazı sorularım olucak son adet tarihim 16.05.2010 ilk beta-hcg mi 18.06.2010 da yaptırdım sonuç 3632.85 2. beta-hcg 21.06.2010 da yaptırdım 14007.52 çıktı bugun doktor kontrolumde bebegin kesenın içinde 2.8mm oldugunu söle doktor hanım ama kalp atışı yokmuş çarşamba gunude kalp atışı duyulmazsa ranyoljiye gitmek gerektığiını ordada bır sonuç alınmazsa bebegin alınıcagını soledı lütfen yardım edermısınız bana gore bu bebek 4 haftalık bebegin kalp atışı ılk ne zaman duyulur böyle bir opesasyonu yaptırmalımıyım
kalp atışını duymak için erken bir dönem 8, haftada net olarak duyulabiliyor. bence başka dr. a görünmende fayda var diye düşünüyorumiyi günler diliyorum size bazı sorularım olucak son adet tarihim 16.05.2010 ilk beta-hcg mi 18.06.2010 da yaptırdım sonuç 3632.85 2. beta-hcg 21.06.2010 da yaptırdım 14007.52 çıktı bugun doktor kontrolumde bebegin kesenın içinde 2.8mm oldugunu söle doktor hanım ama kalp atışı yokmuş çarşamba gunude kalp atışı duyulmazsa ranyoljiye gitmek gerektığiını ordada bır sonuç alınmazsa bebegin alınıcagını soledı lütfen yardım edermısınız bana gore bu bebek 4 haftalık bebegin kalp atışı ılk ne zaman duyulur böyle bir opesasyonu yaptırmalımıyım
kalp atışını duymak için erken bir dönem 8, haftada net olarak duyulabiliyor. bence başka dr. a görünmende fayda var diye düşünüyorum
Merhabalar ben uzun zamandır misafir olarak takip ediyorum umarım yanlış başlıkta sıkıntımı yazmiyorumdurur :) 1 yıldır evliyim ilk bebisim düşük oldu ve 5 6. Aylık birzaman sonra tekrar bebis istiyoruz ancak sat 13 Temmuz ve yumurtlama tar 26 ila 4 Ağustos arası 31 günde bir adet görüyorum adetime 9 kala beta hcg degerim 0 çıktı yıkıldım bu deger yükselirmi yardımcı olursanız sevinirim
canim öncelikle hosgeldin kk. gecmis olsun beta hcg degeri gebe olunca yüksek cikiyor benim bildigim. sen yumurtlama dönemlerinde iliskiye gir ve yalnizca adet gününün gecmesini bekle canim.
slm kızlar size bişi danışmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak benm 14. günümden bu yana kasık ağrılarım sağlı sollu devam ediyor ama bunu tatilde belki enfk. kapmışımdır yada üşüttüm diye yormaya çalışıyorum bugün 22. günüm adete 6 gün var göğüslerimdolgun ve çevresindeki kabarcıklar aşırı belli sanki su toplamış gibi toplu iğne boncuğu gibi böyle bişi yaşayan var mı hiç?
CADIARZU iftardan sonra birkan testi yaptırayım diyorum yoksa bekleyeyimmi göğüslerimi görünce şoke oldumakannehir[/QUOT
bendede aynı şeyler olmuştu sanırım bu ay hamileyim deyip duruyordum çünkü kasıklarımda kasılmalar oluyordu ve bugün ecz. den test aldım veeee pozitif çıktı . bence bekle adetinin geçmesini.allah gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?